Άσχημα νέα για την Γάλλο αναβάτη της Yamahlube/Star Racing Yamaha. Στον αγώνα στο Budd’s Creek ύστερα απο μια πτώση στην εκκίνηση του πρώτου σκέλους υπέστη τραύμα στον καρπό.

dylan fer

Αν και με αρκετούς πόνους κατάφερε να ανέβει μέχρι την 15η θέση, στο δεύτερο σκέλος δεν μπόρεσε να αντέξει και εγκατέλειψε. Ένα σπάσιμο στον καρπό θα τον κρατήσει εκτός δράσης από τον τελευταίο αγώνα του AMA Lucas Oil Pro Motocross αλλά και από το USGP.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.