Ο αναβάτης της Energy Kawasaki Racing Team Clement Desalle είχε ένα άσχημο τραυματισμό μετά την πτώση του στο Ολλανδικό GP στο Assen.

DesalleBike_MXGP_17_USA_2017

Ο 28χρονος Βέλγος που κέρδισε δύο φορές GP αυτό το καλοκαίρι, στην Ολλανδία έφτασε στην έκτη θέση έως ότου είχε μία πτώση στον τρίτο γύρο του πρώτου αγώνα, μη μπορώντας να αγωνιστεί στον δεύτερο αγώνα. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις. Τώρα βρίσκετε τέταρτος στην κατάταξη του πρωταθλήματος, είκοσι επτά βαθμούς πριν από το φινάλε της σεζόν στη Γαλλία το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Η ομάδα ανακοίνωσε ότι DeSalle θα χάσει το επόμενο Σαββατοκύριακο στη Γαλλία για την τελική φάση του FIM Motocross Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Αν ο DeSalle μείνει εκτός απο το Motocross των Εθνών στο Matterley στης 1 Οκτωβρίου, τη θέση του θα πάρει ο Kevin Strijbos μαζί με τον Jeremy Van Horebeek και Julien Lieber.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και ενημέρωση για τον τραυματισμό, μείνετε συντονισμένοι.

Λ. Ιωαννιδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.