Επιστρέφει και πάλι στη Δύση το πρωτάθλημα αυτό το Σάββατο στο Seattle. Επιστροφή και όλων των αναβατών της δυτικής περιφέρειας στην κατηγορία των 250cc όχι όμως και του Austin Forkner.

Austin Forkner

Ο αναβάτης της Monster Energy/Pro Circuit Kawasaki δεν θα στηθεί στην μπάρα εκκίνησης. Ο λόγος είναι μια πτώση που είχε στην προπόνηση και δεν αισθάνεται 100% έτοιμος να αγωνιστεί.
Μια χρονιά η οποία πήγαινε αρκετά καλά για τον ίδιο, πρωτοεμφανιζόμενος στο Supercross έχει καταφέρει μια νίκη σε προκριματικό και δυο βάθρα.

Αναμένεται η επιστροφή του στους επόμενους αγώνες.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.