Ο Ken de Dycker, αναβάτης της 24MX Honda είχε μία άσχημη πτώση κατά τη διάρκεια προπόνησης χτες με αποτέλεσμα να σπάσει τον μηρό του. 

De Dycker

Ακόμη μία κακή είδηση για αναβάτη World Motocross  – MXGP, σε μόλις μία εβδομάδα πρίν απο την έναρξη της σεζόν 2016 FIM Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross. Ο αναβάτης της ομάδας 24MX Lucas Oil Honda Ken De Dycker μετά από πτώση χτες σε προπόνηση έχει υποστεί κάταγμα του μηριαίου οστού.

Δεδομένης της σοβαρότητας του κατάγματος, ο Ken de Dycker θα είναι εκτός για αρκετό καιρό.

Να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στον Ken και την γρήγορη επιστροφή του.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.