Μετά τον αποκλεισμό της ομάδας της Γαλλίας από το τελευταίο ISDE στη Σλοβακία που έχει χυθεί πολύ μελάνι αν η απόφαση στις 18 Νοεμβρίου, του πειθαρχικού Διεθνές Δικαστηρίου (CDI) ήταν η σωστή, η Γαλλική ομοσπονδία μοτοσυκλέτας εμφανώς δυσαρεστημένη αποφάσισε να αντιδράσει με σθένος.

JJIsdeFredCCY2-590x350

Έχοντας κερδίσει οχτώ παγκόσμιους τίτλους ( 1988, 2001, 2008, 2009, 2010, 2012, 2013, 2014) στο ISDE αποφάσισε την επόμενη χρονιά να μην συμμετάσχει στον αγώνα που θα διοργανωθεί στην Ναβάρα της Ισπανίας κατηγορώντας ότι στον αγώνα της Σλοβακίας υπήρξαν πολλά λάθη με ελλειπή εποπτεία από την παγκόσμια ομοσπονδία. Ανάλογα με τις διατάξεις που θα αναλάβει τα επόμενα χρόνια η FIM για τη ρύθμιση και την εποπτεία του μεγάλου αυτού γεγονότος, θα επανεξετάσει τη συμμετοχή της για της μελλοντικές διοργανώσεις.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.