Μια άσχημη τροπή των γεγονότων για την Rocky Mountain ATV/MC KTM με τον τραυματισμό του Benny Bloss.

Μετρώντας ακριβώς μια εβδομάδα για τον εναρκτήριο γύρο στο Anaheim τα πάντα πλέον είναι στην τελική ευθεία, αναβάτες ομάδες εξοπλισμός και ότι έχει να κάνει. Σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις προτού φύγει για Anaheim είχε μια πτώση που επέφερε τραυματισμό στον χιαστό στο γόνατο. Με ανακοίνωση του έκανε γνωστό ότι θα λείψει για όλο το 2019.

Αντικαταστάτης στην ομάδα θα είναι ο Justin Bogle.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.