Ο αναβάτης της Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing, Max Anstie δεν θα αγωνιστεί στο MXGP αυτού του Σαββατοκύριακου στο Τρεντίνο της Ιταλίας.

Anstie-lead-1024x671

Στον αγώνα του Dutch Masters του περασμένου Σαββατοκύριακου που συμμετείχε με νίκη στο πρώτο σκέλος, ο Βρετανός είχε ένα τραυματισμό στο αριστερό του γόνατο κατά τη διάρκεια του δεύτερου σκέλους.

Στην παρθενική του σεζόν στην MXGP κατηγορία ο αναβάτης έχει μέχρι στιγμής τρία καλά αποτελέσματα με το καλύτερό του να είναι στην έβδομη θέση στο MXGP της Αργεντινής. Αυτή τη βρίσκετε στην 11η θέση της κατάταξης του πρωταθλήματος MXGP. Ο νεαρός Βρετανός αναμένεται να επιστρέψει στο MXGP της Ευρώπης στο Valkenswaard, στις 22-23 Απριλίου.

Antti Pyrhönen – Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Team Manager: «Είναι πάντα απογοητευτικό όταν ένας αναβάτης δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού, αλλά αυτό είναι μέρος του αθλητισμού μας. Ο Max έχει απολαύσει ένα καλό ξεκίνημα στη σεζόν, και έχει σταθερά τη βελτίωση της ταχύτητας και της συνέπειας του. Είμαστε ευγνώμονες που ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός, με λίγο χρόνο για να ανακάμψει θα είναι σύντομα πίσω πλήρης ικανός.»

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.