Κάθε χρόνο ακούμε και συζητάμε με τους φίλους μας από όλη την Ελλάδα την θέληση κάποιων να κάνουν ένα πραγματικά extreme αγώνα στην χώρα μας. Η πιο extreme έκδοση αγώνα στην χώρα μας είναι το partners του Μανώλη Νανάκου με πολλούς φίλους αλλά και με αναβάτες που ξεκινούν δυναμικά αλλά στην πρώτη δυσκολία αρχίζουν τα παράπονα για αυτό και ο συγκεκριμένος αγώνας όπως και κάποιες μεγάλες φιλικές συναντήσεις ξεκινούν σαν μια πολύ extreme ιδέα αλλά καταλήγουν απλά σε ένα δύσκολο enduro με μερικά extreme κομμάτια ώστε να καλύπτουν το μέσο όρο τον δυνατοτήτων του κάθε αναβάτη.

Οι αγώνες του εξωτερικού έχουν τελείως διαφορετική φιλοσοφία όσοι λιγότεροι τερματίσουν τόσο καλύτερος είναι ο αγώνας. Κάθε χρόνο στα περισσότερα από τα μεγαλύτερα HARD ΕΝΤΟΥΡΟ υπάρχουν Έλληνες που προσπαθούν να δουν τις πραγματικές τους δυνατότητες μετρώντας τους σταθμούς ελέγχου και τα στάδια που έχουν περάσει καθώς ο τερματισμός δεν είναι αυτοσκοπός και θεωρείτε άθλος.

13-14 Φεβρουαρίου HELL’S GATE. Η πύλη της κολάσεως, μια εκδοχή για ερωτευμένους με την αδρεναλίνη που θα θελαν να γιορτάσουν τον Άγιο Βαλεντίνο κάπως διαφορετικά στο Castelvecchio PASCOLI της Tοσκάνης στην Iταλία. Ένα extreme scramble που ακόμα και οι καλύτεροι αναβάτες θα χρειαστούν την βοήθεια των θεατών να ανεβούν την τελευταία ανηφόρα πριν την αψίδα του τερματισμού.

27-29 Μαρτίου KING OF THE HILL. Οι Ρουμάνοι τρελαίνονται για extreme οργανωμένες καταστάσεις και διοργανώνουν και δεύτερο αγώνα στην χώρα τους κοντά στα σύνορα με την Κροατία στο Αrad. Για να γίνεις βασιλιάς του βουνού ίσως να είναι ακατόρθωτο αλλά σίγουρα έστω και μια φωτογραφία από την τελευταία αψίδα θα ήταν ένα πολύ μεγάλο βραβείο για τον οποιοδήποτε extreme αναβάτη.

4-7 Ιουνίου EZBERGRODEO. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι από τους αγαπημένους των Ελλήνων αναβατών καθώς κάθε χρόνο αρκετοί φίλοι μας δοκιμάζουν τις δυνατότητες τους. Ο αγώνες με τις περισσότερες συμμετοχές, πέφτουν κορμιά στο κατατακτήριο scramble στο νταμάρι ώστε την επόμενη μέρα να ξεκινήσουν να βλέπουν τις πραγματικές δυσκολίες του αγώνα.

14-18 Ιουλίου ROMANIACS. Ένας από τους πιο φημισμένου αγώνες και στόχος για συμμετοχή πολλών Ελλήνων αναβατών. Τo Sibiu είναι μια πανέμορφη μεσαιωνική πόλη για τουρισμό, τα Καρπάθια είναι ένα μέρος μόνο για άντρες αυτό μην το ξεχάσετε.

2-4 Οκτωβρίου SEE ΤΟ SKY. Οι γείτονες Tούρκοι έκαναν το αυτονόητο σε μια τουριστική περιοχή όπως το Kεμέρ, 40 χιλιόμετρα από την Aταλια έστησαν έναν αγώνα που μπορεί να προσφέρει τα πάντα και να διαφημίσει την περιοχή τους σε μια νεκρή από τουρισμό εποχή. Τo σύνθημα τους είναι 3 μέρες, 3 διαφορετικά τερέν ξεκινώντας από την παραλία και τερματίζοντας στον τούρκικο Όλυμπο. Οι διοργανωτές έχουν αποφασίσει το επόμενο see το sky να είναι πολύ πιο δύσκολο.

EXTREME XL LAGARES. Οι Πορτογάλοι πειραματίζονται και καινοτομούν κάθε χρόνο, η ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά είναι σίγουρο ότι δεν θα προσκαλέσουν για τουρισμό στο Porto του πιο extreme αναβάτες.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.