χωρίς τίτλοΣυνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις ο Αλέξης Γεωργαντάς επίσημος αναβάτης της Αγωνιστικής Ομάδας MX Motoaction Husqvarna !!!

Ο Αλέξης Γεωργαντάς οδήγησε στο όριο την μοτοσυ-κλέτα του κερδίζοντας άξια την τέταρτη θέση στην γενική κατάταξη στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία MX2.Η εξασφάλιση της θέσης ήταν αποτέλεσμα εντυπωσιακής οδήγησης με δύναμη και ταχύτητα αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την ικανότητα του στην απαιτητική πίστα των Γιαννιτσών πάνω στην Husqvarna του.

Στο πρώτο σκέλος του αγώνα κάποια λάθη κράτησαν τον αναβάτη στην έκτη θέση. Στο δεύτερο σκέλος του αγώνα ο Αλέξης οδήγησε ταχύτατα, δίχως λάθη και με στόχο την τριάδα. Αρχικά βρέθηκε στην δεύτερη θέση και στην συνέχεια για αρκετούς γύρους στην τρίτη τερματίζο-ντας τελικά τέταρτος μετά από δυνατή μάχη με τον Γιάννη Τουρατζίδη.

2504

Ο Αλέξης Γεωργαντάς με την HUSQVARNA TC 250 R

Ο στόχος μας για τους επόμενους αγώνες είναι μια θέση στο βάθρο δήλωσε ο Αλέξης Γεωργαντάς: “Θέλω να  ευχαριστήσω την ομάδα μου, την KTM SEE και ιδιαίτερα τον κ. Νίκο Ζουρνατζή  για την πολύτιμη βοήθεια που μου δίνουν. Στον σημερινό αγώνα ξεκίνησα δυνατά αλλά κά-ποια λάθη στο πρώτο σκέλος με κράτησαν στην έκτη θέση. Στο δεύτερο σκέλος οδήγησα καλύτερα και κατάφερα να τερματίσω τέταρτος. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ    δυνατός και δεν επιτρέπονται λάθη και πτώσεις. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση μου και  την απόδοση της μοτοσυκλέτας μου που λειτούργησε άψογα καθ’ όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Στόχος μας τώρα είναι μια θέση στο βάθρο.”

2582

Ο Αλέξης Γεωργαντάς με την HUSQVARNA TC 250 R

Ο TeamManagerΝίκος Ζουρνατζής δήλωσε:  Σήμερα ο Αλέξης μας έδειξε το υψηλό επίπεδο οδήγησης και  καθαρού ανταγωνισμού.  Απόδειξη της δουλειάς του είναι το σημερινό αποτέλεσμα. Οδηγώντας άψογα την μοτοσυκλέτα του, μας χάρισε  χαμόγελα και ικανοποίηση. Η τέταρτη θέση στην γενική κατάταξη είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Θα είμαστε κοντά του στο μέλλον βοηθώντας τον στο μέγιστο όπου μπορούμε. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια μας, χορηγούς και συνεργάτες.”

Ο Αλέξης Γεωργαντάς με την HUSQVARNA TC 250 R

Ο Αλέξης Γεωργαντάς με την HUSQVARNA TC 250 R

Ο μεγάλος ανταγωνισμός στην MX2 δεν αφήνει περιθώ-ρια για λάθη...

Ο μεγάλος ανταγωνισμός στην MX2 δεν αφήνει περιθώρια για λάθη…

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.