Αφιλόξενο παρουσιάστηκε το Brive για την Σουηδική αποστολή του 92ου ISDE, καθώς χθες το βράδυ εκλάπησαν 5 μοτοσυκλέτες, ένα βαν και πολλά ανταλλακτικά.

IMG_8736

Η αποστολή της Σουηδικής ομάδας διανυκτέρευε στο Maillol Lardonac μερικά χιλιόμετρα από το Brive περνώντας ξένοιαστες στιγμές λίγο πριν από τον μεγάλο αγώνα. Όλα ήταν καλά έχοντας υψηλούς στόχους μέχρι χθες το βράδυ, καθώς το πρωινό ξύπνημα επιφύλασσε μια άσχημη έκπληξη.

Το πρωί η δεκαμελείς αποστολή κατάλαβε ότι είχαν κλαπεί οι μοτοσυκλέτες των Albin Elowson και ο Robert Friberg και της μια από τις δυο ομάδες του Team West που την αποτελούσαν οι Anton Sandstedt, Mattias Ojanpera και Erik Wahlstrom.

Η ομοσπονδίας της Σουηδίας ψάχνει πληροφορίες για την χθεσινή κλοπή ενώ ξεκίνησε τις επαφές για να βρει μοτοσυκλέτες για τους Albin Elowson και ο Robert Friberg που θα συμμετέχουν στο Junior Trophy και World Trophy αντίστοιχα.

Τελικά ο Elowson θα χρησιμοποιήσει μια μοτοσυκλέτα της ομάδας υποστήριξης του Fairoli, ενώ ο Friberg θα περιμένει την δικιά του να ταξιδέψει από την Σουηδία με τους Anton Sandstedt, Mattias Ojanpera και Erik Wahlstrom να μένουν εκτός από τον αγώνα.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.