Λίγες ημέρες μετά το μήνυμα της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου και τη συμμετοχή του Δήμου Σκύδρας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, 16-22 Σεπτεμβρίου 2019, (European Mobility Week) συνεχίζονται τα έργα και οι δράσεις του Δήμου Σκύδρας που σχετίζονται με τη βιώσιμη κι ασφαλή μετακίνηση και κυκλοφορία ανθρώπων και την ορθολογική κι ασφαλή χρήση των μέσων μεταφοράς.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Σκύδρας συνδιοργανώνει με τον Αθλητικό Μοτοσυκλετιστικό Σύλλογο Σκύδρας εκδήλωση ενημέρωσης- ευαισθητοποίησης για την ασφαλή οδήγηση δικύκλων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 κι ώρα 7μ.μ. με εισηγητή τον Γιώργο Καραμέρη Μηχανολόγο Μηχανικό, Εκπαιδευτής Ασφαλούς Οδήγησης και μέλος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς».

Να σημειωθεί ότι θα κληρωθούν κράνη και γάντια ανάμεσα στους συμμετέχοντες.

Προσκαλούνται όλες κι όλοι οι συμπολίτες μας και κάθε ενδιαφερόμενος να τιμήσουν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους την εκδήλωση. Είτε ως πεζοί είτε και κυρίως ως οδηγοί σεβόμαστε, τηρούμε τους κανόνες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και προστατεύουμε τις ζωές μας. Όχι απερισκεψίες, όχι «ηρωισμούς» κι αγώνες ταχύτητας στους δρόμους, όχι «άλλο αίμα στην άσφαλτο.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.