Η FMF Racing, παγκόσμιος ηγέτης στα συστήματα εξάτμισης aftermarket μοτοσυκλέτες ΟN-Off και ATV, ως χορηγός του MXGP απο την αρχή του τρέχοντος έτους στη σειρά της FIM Motocross Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και χορηγός των 2016 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα EMX125 και EMX300, στον τελικό γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος EMX300 έκανε μία πρωτότυπη απονομή.

FMFtrophy2_MXGP_14_B_2016

Στον τελικό γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος EMX300 που πραγματοποιήθηκε σε συνδυασμό με την Fiat Professional MXGP στο Βέλγιο το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι τρεις κορυφαίοι φιναλίστ στο πρωτάθλημα βραβεύτηκαν με ένα αποκλειστικό τρόπαιο FMF που σχεδιάστηκε ειδικά και χειροποίητα από την FMF Racing στην Καλιφόρνια. Ο Ολλανδός Mike Kras στέφθηκε πρωταθλητής μπροστά από τον Yentel Martens της Rockstar Energy Husqvarna και τον Brad Anderson της Yamaha Racing.

Podium_300_MXGP_14_BEL_2016

Αυτό το Σαββατοκύριακο, στο Frauenfeld-Γκάχνανγκ , της Ελβετίας, στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος EMX125 οι τρεις πρώτη με τα μικρά όπλα τους που ξέρουν να οδηγούν στα όρια τα 125cc δίχρονα, θα λάβουν επίσης το ίδιο τρόπαιο της FMF Racing, τα οποία θα απονεμηθούν από τον κ Donny Emmler Jnr  Διευθυντή Marketing της FMF Racing.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.