Ο αμερικανός αναβάτης της Honda Ricky Brabec αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Rally Dakar 2019 για δεύτερη φορά με σπασμένο κινητήρα στη μοτοσυκλέτα του Ηοnda CRF450.

O Ricky Brabec καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια στο φετινό Rally dakar με πολλές ελπίδες για τον τίτλο, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στο 8ο στάδιο και ενώ βρισκόταν στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο αναβάτης της Honda αναγκαστηκε να εγκαταλείψει με σπασμένο κινητήρα στο 56 χιλιόμετρο τους 8ου σταδίου, μένοντας δύο από τις πέντε μοτοσικλέτες της Honda, μετά την αποχώρηση του Joan Barreda κα ιτον τραυματισμό του Paulo Goncalves.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.