Ένα θλιβερό νέο από την Γαλλία, καθώς ο συνιδιοκτήτης της Bud Racing απεβίωσε την περασμένη εβδομάδα. Πολλοί αναβάτες και μέλη ομάδων ήταν εκεί για το τελευταίο αντίο.

26694568_2002266140050888_1087933727_n

Η Bud Racing ευρέως γνωστή ειδικότερα στον Ευρωπαϊκό χώρο, με πάνω από δέκα έτη συνεχή παρουσία στην ελίτ, έχοντας πολλά επιτεύγματα τόσο σε γαλλικό, ευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο συμπεριλαμβανόμενου ένα πρωτάθλημα στην MX2 με τον Gautier Paulin το 2009 και ο ευρωπαϊκός τίτλος πέρσι με τον Brian Moreau, και στην Γαλλία με την Livia Lancelot αλλά και τα προηγούμενα χρόνια με τους David Herbertaeu, Valentin Teillet, Dylan Ferrandis, Maxime Desprey και Xavier Boog.

Μια ομάδα που εδραιώθηκε το 1995 όταν ο Stephane και ο Sebastien Dasse ίδρυσαν την Bud Racing. Σαν βελτιωτικός οίκος κάνοντας βελτιώσεις σε κινητήρες αλλά και αναρτήσεις. Με τον καιρό και την σωστή δουλειά κατάφεραν να κτίσουν ότι αυτή τη στιγμή είναι η Bud Racing.

Τα δυο αδέλφια ξεκίνησαν ως αναβάτες. Με τον Sebastien να έχει ένα ατύχημα το οποίο τον άφησε στο αναπηρικό καροτσάκι. Από το 1988 όταν και έγινε το συμβάν αφιερώθηκε στην εξέλιξη και την βελτίωση της Bud Racing. Γνωστός ως ένας από τους καλύτερους στον τομέα των αναρτήσεων. Αναπάντεχα η κατάσταση του χειροτέρεψε με αποτέλεσμα να κοπεί το νήμα της ζωής του. Ένα πολύ άσχημο γεγονός για τον χώρο του motocross και την οικογένεια της Kawasaki.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.