Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο τεχνικής οδήγησης με τον Γιάννη Τρίγκα με δέκα εφτά συμμετέχοντες αθλητές, αυτό ήταν και το όριο και με πάρα πολλούς να το παρακολουθούν.

Το σεμινάριο είχε διάρκεια 10 ώρες και συμπεριλάμβανε θεωρητική και πρακτική οδήγηση. Για τους περισσότερους αθλητές ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία που στο τέλος του σεμιναρίου όλοι ρωτούσαν πότε είναι το επόμενο.

Ερωτηθείς ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΓΚΑΣ πως είδε τα πράγματα στο νησί μας απάντησε. Κατά πρώτον θέλω να σας ευχαριστήσω για την άψογη φιλοξενία που με επιφυλάξατε, τόσο τη διοίκηση τις ΕΔΙΛ όσο και το φίλο μου και συναθλητής μου στην Εθνική Ομάδα Enduro ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΖΒΙΝΤΕΡΙΚΟ και γενικά όλους τους αθλητές του συλλόγου. Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου. Επίσης θέλω να πω οτι το επίπεδο των αθλητών είναι πολύ υψηλό και αν τα παιδιά συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο που είχαν και στο σεμινάριο πιστεύω ότι στο νησί σας θα έρθουν μεγάλες διακρίσεις.

Γιάννης Τρίγκας

Γιάννης Τρίγκας , σεμινάριο τεχνικής οδήγησης

Στόχος τις διοίκησης μετά το σεμινάριο είναι η διοργάνωση προπονήσεων στα πρότυπα του σεμιναρίου υπό το βλέμμα ενός εμπείρου βετεράνου, για να μπορέσουν οι αθλητές να αφομοιώσουν αυτά που διδάχθηκαν. Μετά την επιτυχία του πρώτου σεμιναρίου και με απαίτηση πάρα πολλών αθλητών τα σεμινάρια θα συνεχιστούν.

Γιάννης Τρίγκας

Γιάννης Τρίγκας δίνει συμβουλές τεχνικής οδήγησης

Η ΕΔΙΛ ευχαριστεί τον ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΓΚΑ που κατόρθωσε μέσα σε λίγες μέρες να κερδίσει την αγάπη μας και τον σεβασμό μας και ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να έχει και συνεχεία. Επίσης η διοίκηση ευχαριστεί τον αθλητή της, ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΖΒΙΝΤΕΡΙΚΟ για το άψογο στήσιμο του σεμιναρίου, μιας και το είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου ο ίδιος με τη στήριξη της διοίκησης..

Αναμνηστική Φωτό στο σεμινάριο τεχνικής οδήγησης απο την ΕΔΙΛ με το Γιάννη Τρίγκα

Αναμνηστική Φωτό στο σεμινάριο τεχνικής οδήγησης απο την ΕΔΙΛ με το Γιάννη Τρίγκα

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.