Ο Jonny Walker έκανε μια νικηφόρο επιστροφή στο ACU British Extreme Enduro Championship κερδίζοντας το δεύτερο γύρο της σειράς «Eddy του Xtreme» στο λατομείο Cowm.

walker

Με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SuperEnduro να βρίσκετε σε πλήρη εξέλιξη ο Walker επέλεξε να αγωνιστεί στα πάτρια εδάφη με ένα 250F, καθώς ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να προετοιμάσει τον εαυτό του καλύτερα για τους υπόλοιπους τέσσερις αγώνες της σειράς.

Το Λατομείο Cowm με βραχώδεις και ολισθηρά κομμάτια αποδείχθηκε κάθε άλλο παρά εύκολο και φιλικό για τους αναβάτες αλλά δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για τον Walker να δημιουργήσει ένα ασφαλή προβάδισμα. Διατηρώντας ένα γρήγορο και συνεπή ρυθμό σε όλη την εκδήλωση ο Walker κατάφερε να εξασφαλίσει τη νίκη τερματίζοντας με περισσότερο από τρία λεπτά διαφορά, μπροστά από τον νικητή του πρώτου αγώνα David Knight που ήταν δεύτερος. Ο έμπειρος Knight για λίγο βρέθηκε και στην τρίτη θέση άλλα κατάφερε να επιβληθεί του Paul Bolton που ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Μετά τον αγώνα ο Jonny Walker δήλωσε : «Συνολικά, ήταν μια καλή ημέρα, βρήκα γρήγορα καλό ρυθμό και απόλαυσα τον αγώνα, ξεκίνησα μέτρια και ήμουν πέμπτος στις πρώτες στροφές. Όταν έπιασα τον David Knight συνειδητοποίησα ότι είχα πιο γρήγορο ρυθμό, τον προσπέρασα και κράτησα το ρυθμό μου βελτιώνοντας τους χρόνους μου γύρο με τον γύρο. Αποφάσισα να αγωνιστώ στο 2ο γύρο του βρετανικού Extreme Enduro ως μέρος της προετοιμασίας μου για τη σειρά του SuperEnduro. Αυτός είναι και ο λόγος που επέλεξα το τετράχρονο KTM 250 EXC-F . Είμαι πραγματικά ανυπόμονος για την επιστροφή. Αισθάνομαι ότι έχει περάσει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα από την τελευταία φορά που αγωνίστηκα στις αρένες του SuperEnduro. «

Αποτελέσματα:
Pro
1 Jonny Walker
2 David Knight
3 Paul Bolton

Youth
1 Tom Widd
2 Dawson Marriott
3 Mark Vardy

Experts
1 Keelan Hancock
2 Sam Ludgate
3 Richard Ely

Sportsman
1 Liam Robinson
2 Ian AcMahon
3 James Walker

Clubman
1 James Jackson
2 Lee Hattersley
3 Jonathan Taylor

Veterans
1 Juan Knight
2 Mick Boam
3 Kiaran Hankin

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.