David Knight πήρε την νίκη σε ένα απο τους δυσκολότερους αγώνες extreme enduro, όπως περιέγραψε και ο ίδιος.

eddys extreme enduro 2016

Το αφράτο έδαφος, η υψηλή στάθμη του νερού και τα υγρά τμήματα έκαναν τον αγώνα πιο δύσκολο, με την αλλαγή του εδάφους απο γύρο σε γύρο ήταν ακόμα δυσκολότερος. Αλλά είναι σαφές ότι ο David Knight είχε υπό έλεγχο τον αγώνα.

Λίγο νωρίτερα από ό, τι άλλες χρονιές ο γύρος του ACU βρετανικό Extreme Enduro Championship ξεκίνησε στις 10 Ιανουαρίου και θα ενσωματωθεί στο FIM Ευρωπαϊκό Κύπελλο Extreme.

Η ολονύχτια βροχή του Σαββάτου δεν πτόησε τους θεατές που πραγματικά ήταν αμέτρητοι, με αριθμός ρεκόρ που παρακολούθησαν την εκδήλωση. Ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων γέμισε γρήγορα όπως έκανε και ουρά πάνω από ένα μίλι απο την εκδήλωση. Κάθε δύσκολο σημείο της διαδρομής ήταν γεμάτο, όπου μετά απο μία νύχτα βροχής, απόλαυσαν τον αγώνα την επόμενη ημέρα που ήταν τέλεια για extreme αγώνα enduro.

Η εκκίνηση έγινε στις 10:00 το πρωί και τα πλήθη που ήταν διασκορπισμένα στις μακρινές γωνιές του αγώνα είχαν τα μάτια του ανοιχτά για να δούμε ποιος θα εμφανίζονταν πρώτος. Ήταν, βέβαια David.

Knighter πήρε τον έλεγχο απο νωρίς και έδειξε πιος έχει τα ινία του αγώνα κάνοντας τον ταχύτερο χρόνο γύρου, ο οποίος ήταν πάνω από δύο λεπτά γρηγορότερος από οποιονδήποτε άλλον. Κάνοντας επίδειξη ισχύος πήρε την έκτη νίκη του στο Tong σε έξι συμμετοχές που είχε.

David Knight: «Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το Tong δεν είναι πάρα πολύ δύσκολο. Επιτρέψτε μου να σας πω τώρα, ότι ήταν ίσως ο πιο δύσκολος αγώνας που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια. Το έδαφος και η διαδρομής άλλαζε σε κάθε γύρο και δεν υπήρχε σημείο για να ξεκουραστείς. Άξιζε τον κόπο όμως»

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Jonno Richardson, που έβαλε το κεφάλι του κάτω και έκανε ένα καλό αγώνα. Ο Ben Hemingway πήρε την τρίτη θέση του βάθρου με τον Billy Bolt κουρασμένο στα τελευταία στάδια να μένει τελικά στην στην τέταρτη θέση μετά από μία θεαματική κατάβαση στη τάφρο. Ο Wayne Braybrook έδειξε πραγματικά το ταλέντο του ως αναβάτης και ότι μπορεί ακόμα και να ανταγωνιστεί τους καλύτερους στο extreme enduro παίρνοντας την πέμπτη θέση που δεν προκαλεί έκπληξη. Την εξάδα έκλεισε ο Gethin Humphries.

Αποτελέσματα Κατηγορίας Pro Εδώ. Αποτελέσματα κατηγορία Lite Εδώ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.