Mε πολύ επιλεγμένες και προσεκτικές κινήσεις συνεχίζει η GAS GAS θέλοντας να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα Οff Road πρωταθλήματα.

David Knight

Η ομάδα του παγκόσμιου πρωταθλήματος είναι πλήρες, η παρουσία τον δυο πρώην αναβατών Enduro στο Dakar πάει καλά, στην Αμερική ο Andrew Delong έφερε και τον πολύ ελπιδοφόρο περσινό Εθνικό Πρωταθλητής Enduro Expert AA Thorn Devlin, ενώ στον χώρο του Trial είναι μια δυνατή και υπολογίσιμη δύναμη με τους νέους Jaime Busto και Jeroni Fajardo.

Κάποιος θα φαντάζονταν ότι κάπου εκεί θα τελείωναν, καθώς ο προϋπολογισμός της ομάδας δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος. Αλλά η GAS GAS από ότι φαίνεται επιφυλάσσει ακόμα εκπλήξεις θέλοντας να έχει παρουσία και στους ακραίους αγώνες, συμφώνησε με τον Βρετανό David Knight. Mπορεί να οδεύει στα 40 του, χάνοντας την έκρηξη, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας εξαιρετικός γνώστης σε καθαρές συνθήκες Enduro. Έχοντας οδηγήσει εως τώρα για την Yamaha, την Honda, την Kawasaki, την BMW και την KTM, δεν του δόθηκε η δυνατότητα να ακολουθήσει κάποιο πρωτάθλημα Enduro με μια μοτοσυκλέτα της GAS-GAS, κάτι που θα γίνει την φετινή χρονιά. Ο Knight έλαβε ένα από τα νέα μοντέλα GP300 Gas Gas EC από τον εισαγωγέα British Gas Gas John Shirt.

Σε τοπικό κανάλι δήλωσε πριν μερικές ημέρες: “Τα κυριότερα γεγονότα που θα συμμετέχω θα είναι ακραίας φύσης, εκεί που δεν έχουν το χρόνο να συμμετέχουν τα μέλη της ομάδας του παγκοσμίου. Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στις επιλογές στησίματος της δικιάς μου μοτοσυκλέτας και του Danny McCanney που προπονούμαστε μαζί. Πρώτος μου αγώνας θα είναι το Τhe Tough One και μετέπειτα θα συνεχίσω να αγωνίζομαι σε extreme αγώνες που κάποιοι από αυτούς βρίσκονται και στο νεοσύστατο World Enduro Super Series έχοντας να ανταγωνιστώ τις δυνατές ομάδες των KTM και Husqvarna. Έχω ήδη προσκληθεί να συμμετέχω σε αρκετά γεγονότα στην Ευρώπη και την Αμερική. Mίλησα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Giovanni Sala ώστε να μπορέσουμε να έχουμε μια φόρμα για το μεγαλύτερο όφελος στην εταιρίας.”

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.