Στο Samokov της Βουλγαρίας θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου ο πέμπτος γύρος του Βαλκανικού πρωταθλήματος motocross 2017.

samokov

Στον πέμπτο γύρο του Βαλκανικού πρωταθλήματος motocross, δυναμικό παρών δίνουν δέκα Έλληνες αναβάτες, αυτή τη φορά εκτός απο τους Βόρειους αναβάτες συμμετέχουν αναβάτες και απο την Νότια Ελλάδα.

Ελληνικές συμμετοχές:

Τουρατζίδης Γιάννης ΜΧ2
Λυρίου Νίκος ΜΧ2
Παπάς Σωτήρης ΜΧ2
Συναπίδης Απόλλων ΜΧ2
Καρασάββας Ανδρέας ΜΧ2
Κονδυλόπουλος Σάκης ΜΧ
Τομαράς Χρήστος ΜΧ
Μπαξεβάνης Δημήτρης ΜΧ1
Σάγμαλης Αντώνης ΜΧ85
Κανάκης Μάριος ΜΧ85

Καλή επιτυχία στους Έλληνες αναβάτες.

Λ. Ιωαννίδης

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.