Δυναμικά ετοιμάζεται να παρουσιαστεί η HONDA στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2016 με πλήρη ομάδα και βλέψεις για την κατάκτηση παγκόσμιων τίτλων στις επιμέρους κατηγορίες.

Μετά την αποχώρηση του Αlex SALVINI έχουν ξεκινήσει κινήσεις κλείνοντας ποιοτικούς αναβάτες με ταλέντο και φιλοδοξίες θέλοντας την επόμενη χρονιά να έχουν δυναμική παρουσία στις περισσότερες κατηγορίες του πρωταθλήματος.

Η μεταγραφή του Davide Guarneri ήταν απλά η αρχή στην ανανεωμένη ομάδα της Honda-RedMoto καθώς δυο νέα πρόσωπα προστέθηκαν τις τελευταίες μέρες. Επιμένοντας στην ιταλική αγορά η Honda-RedMoto έκλεισε για την επόμενη χρονιά τον εικοσάχρονο παγκόσμιο πρωταθλητή της κατηγορίας ΕY του 2014 SORECA Davide και τον έμπειρο και πάντα υπολογίσιμο BALLETTI Oscar.

Ο Davide SORECA θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά με CRF 250R στην κατηγορία ΕJ, ενώ ο Oscar BALLETTI μετά από μια κακή χρονιά με αρκετούς τραυματισμούς για αυτόν θέλει να βρεθεί ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της κατηγορίας E1 με CRF 250R.

Davide SORECA

Davide SORECA

Oscar BALLETTI

Oscar BALLETTI

Όπως όλα δείχνουν έπεται και συνέχεια καθώς με την ομάδα μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται ο BATTIG Alessandro και να αποκτηθεί και ο REDONDI Giacomo που υπάρχουν έντονες φήμες ότι την επόμενη χρονιά θα οδηγεί για την ομάδα της HONDA.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.