Η JWR YAMAHA μέσα σε λίγες ήμερες ολοκλήρωσε τις κινήσεις της ανακοινώνοντας τα ονόματα των δυο αναβατών της για την επομένη χρονιά στο MXGP, έχοντας υψηλούς στόχους.

O έμπειρος Βέλγος Kevin Strijbos ήταν αναμενόμενο ότι θα ήταν ο πρώτος αναβάτης της ομάδας για την επομένη χρονιά, ενώ εχθές ήρθε μία νέα ανακοίνωση της ομάδα με την προσθήκη του νεαρού Ρώσου Vsevolod Brylyakov στην πρώτη του χρονιά στο MXGP. Ο Kevin Strijbos είναι μία σταθερή άξια στο χώρο μετρώντας διακρίσεις ενώ ο Brylyakov είναι ένας από τους πλέον ελπιδοφόρους αναβάτες της ΜΧ2 που τα τελευταία δυο χρονιά είχε αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Οι δυο αναβάτες της ομάδας θα συμμετέχουν στα δεκαέξι από τα είκοσι GP της σειράς.

Kevin Strijbos: “Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην ομάδα της JWR Yamaha Racing. Είναι μια νέα δυναμική ομάδα και θα προσπαθήσω να τους βοηθήσω με την εμπειρία μου. Ανυπομονώ να οδηγήσω το Yamaha 450F, έχω ακούσει πολλά θετικά σχόλια. Φαίνεται ότι ο κύκλος μου θα κλείσει όπως ξεκίνησε στο τιμόνι ενός YAMAHA μετά από δεκαεφτά χρόνιας πορείας στο MXGP. Φυσικά, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να επιτύχω τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για μένα και την ομάδα “

Vsevolod Brylyakov: ”Θα είναι το πρώτο μου έτος στην κατηγορία MXGP και για να είμαι ειλικρινής αισθάνομαι πολύ ενθουσιασμένος. Πέρασα δύσκολα χρόνια με δύο μεγάλους τραυματισμούς. Το ξέρω δεν θα είναι εύκολο, ο ανταγωνισμός είναι σκληρός έχοντας να αντιμετωπίσεις τους ισχυρότερους και ταχύτερους ανθρώπους στον κόσμο. Δεν φοβάμαι, πιστεύω στον εαυτό μου. Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι στην ομάδα με ανθρώπους που πιστεύουν στις δυνατότητες μου, δίνοντας μου ένα επιπλέον κίνητρο για να πετύχω και να τους δικαιώσω. Τώρα είναι καιρός να κάνω κάποια σχέδια, να ετοιμάσω τις βαλίτσες μου και να ξεκινήσω το ταξίδι μου πίσω στην Ευρώπη. Το γόνατό μου είναι πολύ καλύτερα και πιο δυνατό μέρα την μέρα. Δεν μπορώ να περιμένω θέλω να οδηγήσω το νέο YZ450F! ”

Johan Westermark (Διευθυντής Ομάδας): “Είναι ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός και μια μεγάλη πρόκληση για την JWR Yamaha Racing το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross FIM 2019. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ έναν καλύτερο αναβάτη από τον Kevin Strijbos να το κάνει αυτό. Είναι σαφές ότι εξακολουθεί να έχει την ταχύτητα να τρέξει στην κορυφή του αγώνα και να διεκδικήσει θέσεις εντός των πέντε κορυφαίων. Ανυπομονούμε να του δώσουμε τα εργαλεία για να το κάνει αυτό. Ο Vsevolod Brylyakov θα είναι μια εκπληκτική προσθήκη στην ομάδα JWR Yamaha Racing το 2019. Παρά τους διάφορους τραυματισμούς που έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια, έχει δείξει δείγματα της ταχύτητας του, που τον καθιστούν έναν από τους πιο δημοφιλείς αναβάτες των GΡ. Ανυπομονούμε για την νέα σεζόν ».

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.