Μετά τη συνέντευξη Τύπου Αγώνα των προκριματικών του MXGP της Ελβετίας, της KTM Motorsport Σύμβουλος ο κ Pit Beirer, της Youthstream Πρόεδρος κ Giuseppe Luongo και της FIM / CMS Σύμβουλος κ Τony Skillington ανακοίνωσαν τους επίσημους αναβάτες που έχουν επιλεγεί να εκπροσωπήσουν την KTM και Husqvarna στο Monster Energy SMX Riders και Κατασκευαστών Κυπέλλου που θα πραγματοποιηθεί στις Σάββατο 8 Οκτωβρίου στην πίστα Veltins-Arena στο Gelsenkirchen της Γερμανίας.

SMXpres1_MXGP_15_CH_2016

«Για την Husqvarna θα έχουμε τους Max Nagl, Zach Osborne και ο Jason Anderson , και για την KTM τους Jeffrey Herlings, Marvin Musquin , και Ryan Dungey.

Beirer: «Νομίζω ότι με δύο ομάδες όπως αυτές, θα έχουμε μια μεγάλη απόδοση από την πλευρά μας. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό είναι ένα άλλο επίπεδο, ότι με την εκδήλωση αυτή της Youthstream θα πάει το άθλημά μας στο υψηλότερο επίπεδο. «

Luongo: «Πιστεύω ότι θα είναι το μεγαλύτερο γεγονός στον κόσμο, και οφείλω να ευχαριστήσω πραγματικά την KTM επειδή αυτές οι ομάδες θα κάνουν τη διαφορά. Το όνειρό μου ήταν να έχουμε ένα γεγονός όπως το Motocross των Εθνών, αλλά για τους κατασκευαστές. Στο Assen, οι άλλοι κατασκευαστές θα ανακοινώσουν τις ομάδες τους και πιστέψτε με, θα είναι δυνατές, έτσι και εδώ θα έχουμε επτά κατασκευαστές οι οποίοι θα έχουν πολύ δυνατές ομάδες, και το να κερδίσει μία ομάδα θα σημαίνει κάτι μεγάλο. «

Skillington: «Ως γνήσιος οπαδός και λάτρης νομίζω ότι αυτή είναι μια λαμπρή εκδήλωση για τον αθλητισμό μας και νομίζω ότι οποιοσδήποτε ενδιαφέρετε για το motocross αυτή θα είναι μια μοναδική ευκαιρία να δει τους καλύτερους αναβάτες του κόσμου, και από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού, να αγωνίζονται ο ένας δίπλα στον άλλο. Αυτό και μόνο θα πρέπει να εμπνεύσει τους ανθρώπους να έρθουν και να υποστηρίξουν την εκδήλωση. «

Με την ανακοίνωση της KTM και Husqvarna ομάδες μαζί με αυτή της Honda , είμαστε ήδη έτοιμη για μια επική βράδυ στο Veltins-Arena στο Gelsenkirchen της Γερμανίας , όπου οι κατασκευαστές και αναβάτες θα τα δώσουν όλα σε μία προσπάθεια να γράψουν ιστορία στην εξέλιξη των motocross, καθώς θα αναδειχτούν και οι πρώτοι νικητές του Monster Energy Cup SMX Riders.

Κλείστε το εισιτήριό σας για το Κύπελλο Monster Energy SMX Riders τώρα και να πάτε INTERMOT δωρεάν. Κάντε κλικ  εδώ  για να αγοράσετε το εισιτήριό τώρα.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.