Δοκιμάζοντας το νέο Yamaha YZ 65 μετατρέποντας το σε SM, τα αποτελέσματα που περιμέναμε είναι παραπάνω από τις προσδοκίες μας.

Με ζάντες 12’ και ελαστικά ασφάλτινα, το ΥΖ 65 μπορεί εύκολα και με χαμηλό κόστος μετατροπής να γίνει ένα πολύ καλό εργαλείο για την προπόνηση οδηγών, βοηθώντας στην εξέλιξη τους για το επόμενο σκαλοπάτι, τις street μοτοσυκλέτες και τους αγώνες ταχύτητας.

Ο 9 ετών  πρωταθλητής 2017 / 2018 στην κατηγορία KID GP με τετράχρονη  μοτοσυκλέτα SM 90cc Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος είχε την δυνατότητα για ένα τεστ δυο ημερών.

Μας είπε:  ”Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Μοτοδυναμική για την ευκαιρία που μου έδωσε να οδηγήσω το νέο ΥΖ65. Tα φρένα του είναι απίστευτα, είναι ελαφρύ και δίνει στον οδηγό δυνατότητα για περισσότερη φόρα στην είσοδο αλλά και κατά την διάρκεια της στροφής. Μου έδωσε αμέσως την σιγουριά αλλά και την ταχύτητα που θέλω. Είναι πολύ φιλικό στον αναβάτη και επιβλητικό στον ανταγωνισμό. Το θεωρώ απαραίτητο για την προπόνηση μου τόσο στην άσφαλτο αλλά και στο motocross.”

Λ. Ιωαννίδης

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.