θα είναι χαρά μας να σας υποδεχθούμε το ερχόμενο Σάββατο 16 Ιουνίου από τις 17:00 και μετά στο πρώτο open DirtTrack gathering του Zulap crew, στην αναδιαμορφωμένη χωμάτινη οβάλ πίστα του Red Bull στο χώρο του Riding School στα Κιούρκα.

 

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η γνωριμία και εξοικίωση νέων αλλά και έμπειρων αναβατών με την οδήγηση στην κυκλική διαδρομή και την πλαγιολίσθηση.

Οι συμμετέχοντες μετά από ένα θεωρητικό intro στα basics του Flat Track θα έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν υπό τις συμβουλές των εκπαιδευτών του Riding School, χωρισμένοι σε κατηγορίες ανάλογα με τη μοτοσυκλέτα που θα οδηγούν αλλά και να λάβουν μέρος στις νυχτερινές head-to-head μάχες για να διεκδικήσουν δώρα από τους C-RacerTRIRider’s Shop

Παράλληλα με τα workshops και την προπόνηση, στο DirtFest θα υπάρχει 

– υπαίθριο παζάρι μεταχειρισμένων ρούχων/αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλέτας, μια καλή ευκαιρία να αδειάσετε τις αποθήκες σας (ή να γεμίσετε καινούριες..) [χωρίς χρέωση τόσο για συνμμετέχοντες όσο και για το κοινό]

– Junior Academy για τα πρώτα μοτοσυκλετιστικά βήματα των μικρών μας φίλων

– food & drinks service από το Rey Pablo

– Μουσικές από το Red Bull jeep & τον DJ Riskokindinos

Η είσοδος για τους θεατές είναι δωρεάν και οι πόρτες για το κοινό ανοίγουν στις 17:00 ενώ η εκδήλωση θα λήξει αργά το βράδυ.

Οι νυχτερινές μάχες θα ξεκινήσουν γύρω στις 20:30

Αν θέλετε να συμμετέχετε με τη μοτοσυκλέτα σας, οι συμμετοχές είναι ακόμα ανοικτές στον παρακάτω σύνδεσμο.

goo.gl/zSgvit

Click to accept cookies and enable this content

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.