Ο Loic Larrieu κατάφερε να επιβληθεί του Mathias Bellino στο προτελευταίας γύρο του Γαλλικού Πρωταθλήματος Enduro στο Uzerche στις 27 και 28 Αυγούστου αποκτώντας ένα μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου στην κατηγορία Ε2.

Loic Larrieu start

Ο Larrieu ήταν ο ταχύτερος όλων και τις δυο ημέρες απειλούμενος μόνο το Σάββατο από τον Bellino που βρέθηκε μόλις δυο δευτερόλεπτα πίσω του. Μετά τις δυο νίκες του Larrieu η διαφορά των δυο αναβατών έχει ανοίξει στους 16 βαθμούς.

Στην Ε1 ο Βρετανός Nathan Watson (KTM) και ο Marc Bourgeois (Yamaha) μοιράστηκαν τις νίκες με τον Bourgeois να ανεβαίνει στην πρώτη θέση της κατάταξης εκμεταλλευόμενος την μέτρια εμφάνιση του Julien Gauthier.

Οι νίκες των Antoine Basset και Romain Dumontier, έβαλαν φωτιά στην Ε3 καθώς οι δυο αναβάτες μείωσαν την διαφορά τους από τον πρωτοπόρο Jeremy Joly και έχουν πλέον μεγάλες πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Jeremy Miroiir ήταν ο ταχύτερος την πρώτη μέρα στην EJ, βλέποντας πέντε αναβάτες της κατηγορίας να χάνονται στην απλή διαδρομή, την επομένη μέρα ο Quentin Delaye De Maude πήρε την νίκη ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση της κατηγορίας που σταθερά προηγείται ο Anthony Geslin.

Οι νεοφερμένοι στο χώρο Hugo Blanjoue και Théo Espinasse κατάφεραν να κλέψουν για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις με τις εκπληκτικές τους εμφανίσεις.

Αποτελέσματα Εδώ.

Ν. Ζέλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.