Ο Danny McCanney ήταν ο μεγάλος νικητής και τις δυο μέρες στον εναρκτήριο αγώνα του Βρετανικού πρωταθλήματος ENDURO.

daniel Mccanney1

Αν και έλειπαν οι έμπειροι David Knight και Tom Sagar καθώς και δυο από την νεότερη βρετανική φουρνιά ENDURO Steve Holcombe και Jamie McCanney, η συμμετοχή των Nathan Watson, Jack Edmondson και Brad Freeman σίγουρα δίνει αξία σε μια μεγάλη νίκη στα σκωτσέζικα αμμουδερά τερέν του Έλγιν.

Την πρώτη μέρα ελάχιστα εκατοστά του δευτερολέπτου χώριζαν τους Danny McCanney, Nathan Watson και Brad Freeman πριν την είσοδο στην τελευταία ειδική. Ο McCanney ήταν ο ταχύτερος ξεκινώντας με νίκη το πρωτάθλημα αφήνοντας πίσω του τους Freeman και Watson. Η βραδινή βροχή διαφοροποίησε λίγο τις συνθήκες με τον McCanney να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στον κυριακάτικο αγώνα κερδίζοντας και τις τέσσερις ειδικές του αγώνα. Ο Brad Freeman ήταν για δεύτερη φορά δεύτερος ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο νεαρός Jack Edmondson που ταξίδεψε από τη Αμερική για να συμμετάσχει στον αγώνα. Τέταρτος τερμάτισε ο Nathan Watson.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.