Προκήρυξη Π.Π.ΜΧ 2018 – ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Α’

α) Αναπροσαρμογή παραβόλου συμμετοχής
Τα παράβολα συμμετοχής για το Π.Π.ΜΧ 2018 αναπροσαρμόζονται ως εξής:
Στα 85 EURO για τις κατηγορίες MX1, MX2, OPEN, QUAD, QUAD-B
Στα 20 EURO για τις κατηγορίες MX65, MX85, MX2T

β) Οι αθλητές ή οι συνοδοί τους κατά τον τεχνικό έλεγχο θα πρέπει να  προσκομίζουν και τα νομιμοποιητικά έγγραφα της μοτοσυκλέτας.
Ήτοι : Τιμολόγιο αγοράς (για τις μοτοσυκλέτες που είναι αγορασμένες στην Ελλάδα), χαρτιά τελωνείου (γι αυτές που είναι αγορασμένες στο εξωτερικό), άδεια κυκλοφορίας (γι αυτές που έχει εκδοθεί πινακίδα κυκλοφορίας).
Κατά την πρώτη συμμετοχή τους με τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα οι αθλητές υποχρεούνται να έχουν τα πρωτότυπα έγγραφα καθώς και μια φωτοτυπία αυτών.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.