Για 7η χρονιά οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζονται για τη Γυμνή Ποδηλατοδρομία σε μία προσπάθεια να τονίσουν την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος αλλά και να από-ενοχοποιήσουν το φυσικό γυμνό σώμα.

Η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία είναι ένα διεθνές κίνημα στο οποίο συμμετέχουν περισσότερες από 70 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα πραγματοποιείται για έβδομη συνεχόμενη φορά στη Θεσσαλονίκη, σήμερα, 6 Ιουνίου 2014.

γυμνή ποδηλασία

Στόχος είναι να μπει ένα STOP στην “άσεμνη” έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία. Πρόκειται για μία απόλυτα ειρηνική γιορτή για την προώθηση του ποδηλάτου ως μέσο μετακίνησης και της βιώσιμης κινητικότητας ενάντια στην κουλτούρα του αυτοκινήτου και της ρύπανσης που δημιουργεί. Είναι μία διαμαρτυρία υπέρ της οικολογίας, του περιβάλλοντος, των ανθρώπων, της ειρήνης, της ελευθερίας της έκφρασης και την από-ενοχοποίηση του φυσικού γυμνού σώματος.

Γυμνοί (οι πιο τολμηροί) ή με μαγιό, εκατοντάδες Θεσσαλονικείς με σώματα ζωγραφισμένα και στολισμένα, θα ξεχυθούν στους δρόμους της πόλης για να περάσουν ένα ηχηρό μήνυμα. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 15:00 με bodypainting, στις 17:00 η πόλη θα γεμίσει μουσικές από τους Holly Rabit, Danny A.K. και Lucie Brova και στις 19:00 θα ξεκινήσει η γυμνή ποδηλατοδρομία από το πάρκο της ΧΑΝΘ.

Μετά την ποδηλατοδρομία ακολουθεί ξέφρενο πάρτι με ζωντανή μουσική, dj sets, δρώμενα, προβολές και πολλές εκπλήξεις! Εναλλακτικά επιτρέπονται και ΜΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ μέσα μετακίνησης όπως skate-rollers, πατίνια κ.α.

Η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία είναι μια αυτο-oργανωμένη δράση από ενεργούς πολίτες και υποστηρίζεται από τις συλλογικότητες Παιδιά Εν Δράσει καιι Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης. Φέτος διοργανώνεται με την υποστήριξη και συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014.

Για όσους δεν καταφέρουν να παρευρεθούν, η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω ίντερνετ από το www.livemedia.gr

Παίρνουμε μία μικρή γεύση από την περσινή γυμνή ποδηλατοδρομία:

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.