Το Δικυκλιστικό Αθλητικό Σωματείο Ηλείας στα πλαίσια της αναβάθμισης και πιστοποίησης των στελεχών που συνεργάζονται με αυτό στους αγώνες που διοργανώνει, προτίθεται να διεξάγει σεμινάριο κριτών εν όψη των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχει αναλάβει.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στον Πύργο Ηλείας την Δευτέρα 11-5-2015.

Παρακαλούνται τα μέλη και οι φίλοι του αθλήματος που προτίθενται να συμμετάσχουν να επικοινωνήσουν μαζί μας έως την Παρασκευή 8-5 για περισσότερες πληροφορίες.
Τηλ. Επικ. 6972818933 & 6972039080

ΔΙ.ΑΘΛΗ.ΣΗ

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.