Με την αμέριστη βοήθεια των εταιριών που στηρίζουν πάντα τις προσπάθειες μας, το enduro- fighter θέλοντας να ευχαριστήσει όλους και όλες εσάς που το στηρίξατε και το κατατάξατε μέσα στα κορυφαία ελληνικά μοτοσυκλετιστικά site των off-road εκδηλώσεων, διοργανώνει έναν μεγάλο διαγωνισμό.

create your own team in mxgp

Η αντιστροφή μέτρηση για το MXGP έχει ξεκινήσει και το enduro- fighter σας δίνει την ευκαιρία να φτιάξετε την δική σας ομάδα και να κέρδισε πλούσια δώρα. Οι όροι του διαγωνισμού είναι απλοί:

Κάθε ένας θα μπορεί να δημιουργεί μόνο μια ομάδα.

Όλες οι ομάδες για να μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό πρέπει να έχον τρεις αναβάτες στην MXGP και τρεις αναβάτες στην ΜΧ2 χωρίς να υπάρχουν αλλαγές μετέπειτα.

Οι βαθμοί του πρώτου αναβάτη θα προσθέτονται ακέραιοι μετά από κάθε αγώνα, οι βαθμοί του δεύτερου αναβάτη θα προσθέτονται οι μισοί, ενώ ο τρίτος θα έχει το ρόλο του αναπληρωματικού(μπαλαντέρ ).

Ο τρίτος αναβάτης σε περίπτωση τραυματισμού ή απουσίας κάποιου από τους δυο για ένα ή για περισσότερα GP θα σας δίνει τους δικούς του βαθμούς. Σε περίπτωση τραυματισμού του πρώτου αναβάτη, ο δεύτερος αυτομάτως γίνετε πρώτος ενώ ο τρίτος αναλαμβάνει να σας χαρίσει τους βαθμούς του σαν δεύτερος αναβάτης χωρίς να αλλάζει την βαθμολογία της ομάδας ως εκείνο το χρονικό διάστημα.

Όταν επιστρέψει στην ενεργό δράση ο αναβάτης που ήταν η πρώτη σας επιλογή η ομάδα σας επιστρέφει στην αρχική της σύνθεση.

Σε περίπτωση διπλού τραυματισμού σε μια κατηγορία η ομάδας σας μένει με ένα αναβάτη.

Οι όροι αυτοί ισχύουν και στις δυο κατηγορίες.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος του πρωταθλήματος ο αναγνώστης που ψήφισε πρώτος στον διαγωνισμό θα είναι ο πρώτος νικητής έχοντας την πρωταθλήτρια ομάδα.

Οι αναγνώστες θα μπορούν να ψηφίζουν μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου όπου και ξεκινάει το πρωτάθλημα, ενώ οι αναλυτικές βαθμολογίες θα ανανεώνονται μετά από κάθε GP και θα δημοσιεύονται για να υπάρχει διαφάνεια.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος.

Πρώτα συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και μετέπειτα στο μήνυμα γράφετε το όνομα της ομάδα σας και τους αναβάτες σας ανά κατηγορία π.χ:

Χ-ΤΕΑΜ ( η δικής σας ομάδα, την ονομάζετε όπως θέλετε εσείς)

MXGP
1. ANTONIO CAIROLI
2.TIM GAJSER
3.ROMAIN FEBVRE

MX2
1.JEFFREY HERLINGS
2.DYLAN FERRANDIS
3.DAVID HERBRETEAU

Οι αναβάτες του που συμμετέχουν στο παγκόσμιο MXGP & ΜΧ2 μπορείτε να τους δείτε εδώ.

Μπορούν να συμμετέχουν όλοι σε ένα ευχάριστο παιχνίδι αλλά με τους συντελεστές του enduro- fighter και των εταιριών, που στηρίζουν την προσπάθεια, να δίνουν απλά τις προβλέψεις τους χωρίς να έχουν δικαίωμα στα δώρα. Τα δώρα θα δοθούν από τις εταιρίες κατευθείαν στους τυχερούς ή αν αυτό είναι αδύνατο απο το enduro-fighter.

Τα δώρα για τους 5 νικητές είναι:

  • 1. Μία εξάτμιση ( τελικό ) για Honda CR250 αξίας 150€ από το κατάστημα RED RIDERS του Βασίλη Σιαφαρίκα.
  • 2.  Μία ACTION CAMERA Gaoki X-Game 1080HD αξίας 149€ από το κατάστημα CRAZYMOTORS.
  • 3.  Ένα σετ γρανάζια ( εμπρός-πίσω για ktm ή yamaha ή honda ) αξίας 70€ από το κατάστημα 4aces.
  • 4.  Ένα κάλυμμα σέλας αξίας 60€ απο το κατάστημα CrossXracing.
  • 5.  Δωροεπιταγή αξίας 50€ σε ανταλλακτικά αυτοκινήτου από το κατάστημα Auto Market Papas.

Ο πρώτος νικητής θα διαλέξει ένα απο τα δώρα, στη συνέχεια ο δεύτερος και ου το καθ’ εξής.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πατήστε ΕΔΩ και συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία σας και γράψτε στο πεδίο την δική σας ομάδα όπως το παράδειγμα. Εντός 24όρου θα σας έρθει απαντητικό email, μόνο τότε θα έχει καταχωρηθεί η ομάδα σας.

Να ευχαριστήσουμε για ακόμα μία φορά τα καταστήματα που μας υποστηρίζουν, RED RIDERS,   CRAZYMOTORS4aces,  CrossXracing,  Auto Market Papas.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.