Η ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. θέλοντας να στηρίξει τις προσπάθειες των αθλητών της που θα εκδώσουν νέο αθλητικό δελτίο για το έτος 2014, καθώς και αυτών που θα μεταγραφούν στην δύναμή της, σαν πρώτη παροχή για την τρέχουσα αθλητική περίοδο, θα επιστρέψει τμηματικά το παράβολο έκδοσης του αθλητικού δελτίου με την μορφή έκπτωσης παραβόλου συμμετοχής καθενός αγώνα που θα συμμετάσχουν.

Αθλητικές Παροχές 2014

Με εκτίμηση
Για την ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.
Νίκος Τσάγκλας (Γ.Γ.)
ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. (Δικυκλιστικό Αθλητικό Σωματείο Ηλείας)
Ροφιά 2 – 271.00 – Πύργος Ηλείας
Tηλ.(Fax) 26210 32697 – mob.6972039080
http://diathlisi.webnode.gr/
www.diathlisi.com
Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.