Διαφορετικής λογικής από τον προηγούμενο αγώνα στο Ρένο της Νεβάδα ήταν ο τρίτος γύρος του AMA EnduroCross 2017 στο Κολοράντο, έχοντας αρκετά εμπόδια και μικρές ταχύτητες. Ο Cody Webb κατάφερε να πάρει μια άνετη νίκη από τον Colton Haaker που παρά την λοίμωξη σε ένα τραύμα στον αγκώνα του, συμμετείχε κανονικά.

22207393_1497975296948004_698598573_n

Στο κατατακτήριο σκέλος ο Webb πήρε μια άνετη νίκη μπαίνοντας εξαρχής μπροστά δημιουργώντας γρήγορα μια διαφορά από τον Haaker που έχασε αρκετό χρόνο μέχρι τον τρίτο γύρο που κατάφερε να ανεβεί στη δεύτερη θέση. Η διαφορά των δυο αναβατών ήταν μεγάλη, χωρίς η συνέχεια του σκέλους να κρύβει κάποιες εκπλήξεις τερμάτισαν στις δυο πρώτες θέσεις.

Στο Bracket Race οι Colton Haaker και Cody Webb κατάφεραν να αποκλείσουν τους Ty Tremaine και Trystan Hart και να βρεθούν για ακόμη μια φόρα στον τελικό. Ο Haaker κατάφερε να στρίψει πρώτος και να πάρει μια νίκη που του ανέβασε το ηθικό ενόψει του main event.

Οι Kyle Redmond και Cody Webb έφυγαν καλύτερα από την μπάρα στον κυρίως αγώνα μην αφήνοντας χώρο στον Haaker για να ξεκινήσει καλά στην πρώτη στροφή . Ο Webb μπήκε μπροστά και οδήγησε τον αγώνα χτίζοντας μια μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους. Ο Haaker χρειάστηκε τρεις γύρους για να περάσει μπροστά από τους μαχητικούς Tremaine και Redmond, όμως η διαφορά του με τον Webb είχε ανοίξει γύρω στα δέκα δευτερόλεπτα. Ο Webb μπήκε στον ένατο γύρω στο No Joke Lane με τον Haaker να βρίσκετε ποια απειλητικά πίσω του. Στο κλείσιμο του ενδέκατου γύρου ο Haaker πέρασε στην πρώτη θέση αλλά ο Webb επέτρεψε λίγο αργότερα μπαίνοντας ξανά μπροστά. Στο επόμενο εμπόδιο έφτασε νερό μέχρι το αριστερό μάτι του Webb υποχρεώνοντας τον να κόψει ρυθμό αφήνοντας τον Haaker μπροστά. Δυο γύροι έμεναν, ο Haaker ήταν μπροστά αλλά ήξερε ότι έπρεπε να πιέσει σκληρά καθώς είχε και το υποχρεωτικό πέρασμα στο No Joke Lane που θα έχανε χρόνο. Τελικά η διαφορά του δεν ήταν αρκετή να τον κρατήσει στην πρώτη θέση καθώς στην έξοδο του από τα πρόσθετα εμπόδια είχε πέσει στην δεύτερη θέση. Στο υπόλοιπο του γύρου ο προβολέας του πρωτοπόρου έμεινε καρφωμένος στον Webb μέχρι το άλμα του τερματισμού. Τρίτος ένα γύρο πίσω από τους δυο πρώτους ήταν ο Ty Tremaine μετά από ένα σταθερό αγώνα χωρίς πίεση και λάθη.

2017 Denver AMA EnduroCross
1.Cody Webb, KTM
2.Colton Haaker, Husqvarna
3.Ty Tremaine, KTM
4.Trystan Hart, Husqvarna
5.Kyle Redmond, Husqvarna
6.Noah Kepple, GasGas
7.Joan Pau Segura, GasGas
8.Geoff Aaron, GasGas
9.Cooper Abbott, Yamaha
10.Cory Graffunder, Husqvarna
11.Mason Ottersberg, Yamaha
12.Wally Palmer, KTM
13.Mitch Carvolth, KTM
14Max Gerston, Beta
15.Austin Schiermeister, Honda

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.