Ο αναβάτης της Rockstar Energy Suzuki World MXGP, Clement DeSalle μετά τον τραυματισμό στο δεξί του ώμο το περασμένο Σαββατοκύριακο, και αφού ενημέρωσε οτι η χειρουργική επέμβαση είναι αναπόφευκτη, έχει ως στόχο να μπορέσει να αγωνιστεί στο Grand Prix της Ιταλίας.

Desalle_MXGP_7_GB_2015-2

Ο ώμος έχει υποστεί κάποια βλάβη και έχει ενημερωθεί ότι μέσω της εφαρμογής ανάπαυσης και ελαφριά άσκηση ίσως να αναρρώσει.

Ο DeSalle σχεδιάζει να ακολουθήσει τις συστάσεις των γιατρών και αν αισθάνεται αρκετά δυνατός θα προσπαθήσει να οδηγήσει την RM-Z450 την επόμενη εβδομάδα. Ο DeSalle και η ομάδα του θα εκτιμήσουν κατά πόσον μπορεί ή όχι να ταξιδέψει και να ανταγωνιστεί στη Maggiora για τον ένατο γύρο στις 13-14 Ιουνίου.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.