Δελτίο τύπου

Ο 6ος αγώνας του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Enduro στην Φλώρινα έφτασε στο τέλος. Σε ένα πολύ καλό αγώνα με ωραίες ειδικές ο ΜΟΦ έδειξε ότι απόκτησε εμπειρία και κάνει πολύ καλούς αγώνες.

tem redriders

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα συμμετείχε στο Πανελλήνιο με τους:

E1 Αρτέμη Σφηναρολάκη όπου και κατάφερε να πάρει μια 4η θέση σε μια κατηγορία φωτιά μιας και είναι η μόνη κατηγορία που ακόμη δε κρίθηκε ο τίτλος.

Αρτέμης Σφηναρολάκης

Αρτέμης Σφηναρολάκης

E2 Αντώνη Δήμου όπου πήρε μια 7η θέση κάνοντας έναν συντηρητικό αγώνα μιας και οι υποχρεώσεις του καλοκαιριού τον άφησαν εκτός προπονήσεων και δε μπόρεσε να ανεβεί και άλλες θέσεις.

Αντώνης Δήμου

Αντώνης Δήμου

E3 Σιαφαρίκα Βασίλη όπου πήρε μια 1η θέση αλλά και 4η γενικής. Έτσι πήρε το 13 Πανελλήνιο πρωτάθλημα του, αλλά συνέχισε να προηγείται και στην γενική που στην κυριολεξία γίνεται μάχη μέχρι την τελευταία ειδική.

Σιαφαρίκας Βασίλης

Σιαφαρίκας Βασίλης

Στο Βορείου Ελλάδος τώρα, ο Κώστας Γκόσκινος ξεκίνησε μουδιασμένα στις πρώτες ειδικές αλλά η δουλειά που έκανε όλο το καλοκαίρι φάνηκε καθώς μετά ανέβασε ρυθμό και ανέβηκε στη 5η θέση της κατηγορίας E2.

Κώστας Γκόσκινος

Κώστας Γκόσκινος

Ο Δημήτρης Καριώτης οδήγησε συντηρητικά και πήρε μια 2η θέση. Αρκετή όμως για να μείνει μπροστά στη βαθμολογία.

Δημήτρης Καριώτης

Δημήτρης Καριώτης

Νίκος Ιγνατιάδης και Λεωνίδας Λεοντιάδης δε συμμετείχαν για προσωπικούς λόγους ο καθένας.

Motomarket
Motoway
Intramoto
Crossx
Fmbracing
Xifiasracingtecnology
Enduro-Fingter.gr

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.