ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TRIAL 2018

4ος γύρος – 4 Νοεμβρίου

Απόβαση του Πανελλήνιου Trial στην Σίφνο!!!

Με σκοπό την αγωνιστική δραστηριοποίηση του ιδιαίτερα ενεργού Σιφνιακού αθλητικού Trialοδυναμικού, το πολύχρωμο «ισορροπιστικό τσίρκο» του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Trial θα ταξιδέψει στο όμορφο Κυκλαδίτικο νησί όπου θα συναντήσει μια κεφάτη τοπική ομάδα αθλητών που ασκείται σκληρά, εδώ και λίγα χρόνια, στο βραχώδες Κυκλαδίτικο τοπίο και περιμένει με αγωνία το «βάπτισμα» του πυρός.

Φύσικα όλα τα γνωστά ονόματα του ελληνικού Trial, όπως ο Λευτέρης Πίππος (ΑΡΗΣ, Beta), ο Λευτέρης Καρέτσος (ΜΟΛΠ, Beta) και ο Μάριος Πολυχρονιάδης (ΑΡΗΣ, Gas Gas) οι οποίοι θα μονομαχήσουν στην Κατηγορία A θα δώσουν το παρών, πάντα μαζί με τους καταξιωμένους Ισίδωρο Τσική(ΜΟΤΟΛΕΒ, Beta) και Γιάννη Παγώνη (ΜΟΛΠ, Beta) αλλά και τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας Β τον ο Γιώργο Τρικαλίτη (ΑΜΛΕΧ, Beta). Οι «γνωστοί ύποπτοι» της κατηγορίας B, ο Γιώργος Διαμαντίδης (ΑΛΑΜΜ, Xaos…) και ο Γιώργος Βεζύρης (ΑΟΛΜΟ, Beta) θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τον νεανία πρωταθλητή Junior Αναστάση Αναστασιάδη (ΑΡΗΣ, Beta) και φυσικά την τοπική αρμάδα, τους Νίκο Διαρεμέ, Γιώργο Αστόνιο, Κώστα Τρούλλο, Απόστολο Μυτιληναίο, Απόστολο Κουλούρη, Νίκο Λίβα και τον Γιάννη Ατσόνιο οι οποίοι ακονίζουν ξίφη και ζυγίζουν καταστάσεις για να πέσουν στην μάχη!

Ουσιαστικός αρωγός στην προσπάθεια ο Δήμος Σίφνου! Η Σιφνιακή Λέσχη Φίλων Μηχανοκινήτου υποστηρίζει διοργανωτικά τον ΑΡΗ ΑΣ που ακούει νέο αίμα και …..κάτι παθαίνει, τοπικές επιχειρήσεις θα συμβάλλουν στην φιλοξενία των συμμετεχόντων ενώ ιδιαίτερα αθρόα αναμένεται η παρουσία του κοινού στο Κυριακάτικο αγώνα ο οποίος θα ξεκινήσει στις 10:45 στην περιοχή του Παλιού Φράγματος, 2χλμ μετά το λιμάνι (Καμάρες), στον δρόμο για την πρωτεύουσα Απολλωνία (Συντεταγμένες GPS: 36°59’07 Β – 24°41′.55 Α).

Θα υπάρχουν οικονομικές διευκολύνσεις για την μετάβαση (η οποία πρέπει να γίνει το Σάββατο στις 07:00 – επιστροφή Κυριακή μεσημέρι από Σίφνο) και την διαμονή. Πληροφορίες στο 6931958320

Για να προλάβουμε όλοι μας το πλοίο της επιστροφής, ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 09:00 !!

Σας περιμένουμε!!!

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.