Δελτίο τύπου

Η YAMAHA ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ MX TEAM συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της με τον Πανελλήνιο πρωταθλητή της MX2 Γιάννη Τουρατζίδη κατακτώντας τον δεύτερο τίτλο για το 2017 του πρωταθλητή Ανατολικής Ευρώπης στην κατηγορία MX2.

1

Μετά απο μια επίπονη προσπάθεια και διασχίζοντας πολλά χιλιόμετρα καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους που βάλαμε στην αρχή του πρωταθλήματος παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του. Η YAMAHA Τουρατζιδης Mx Team θα συνεχίσει τη προετοιμασία έτσι ώστε να είναι κατάλληλα έτοιμη για την επερχόμενη χρόνια.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας βοηθάνε και βρίσκονται δίπλα μας.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.