Ο 7ος γύρος του Πανελληνίου πρωταθλήματος Enduro και ο 3ος του Νότιου Ελλάδος θα λάβει χώρα στα ιστορικά χώματα των Γερανείων, στην πανέμορφη Περαχώρα Κορινθιας.

Σε μια γνωστή από παλιά, αλλά με τις απαραίτητες αλλαγές διαδρομή, οι αθλητές θα απολαύσουν πραγματικά 65 χλμ αγωνιστικής χωμάτινης μοτοσυκλέτας.

Οι ειδικές που θα διαγωνιστούν θα είναι 2 των πέντε χλμ , τύπου Cross country και τύπου Motocross. Η μια εξ αυτών στην Περαχώρα και η 2η στα Πισια Κορινθίας και οι δύο άμεσα προσβάσιμες από το επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Ελπίζουμε όλοι οι λάτρεις των χωμάτινων αγώνων μοτοσυκλέτας, οι φίλοι της μοτοσυκλέτας γενικότερα και όλος ο κόσμος που αγαπάει τον αθλητισμό και το βουνό να μας τιμήσει με την παρουσία του.

Είστε όλοι προσκεκλημένοι.

Για τον ειδικό κανονισμό Εδώ.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του ΜΟΛΠ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.