Ο Μοτοσυκλετιστικός Αθλητικός Όμιλος Κατερίνης με σχετική ανακοίνωση, τονίζει πως είναι κάθετος στις αλλαγές που ανακοινώθηκαν στην προκήρυξη του πανελλήνιου πρωταθλήματος motocross 2019 σχετικά με τις κατηγορίες ΜΧ1, ΜΧ2 και Elite. 

Μετά απο συνομιλία που είχαμε με τον πρόεδρο του Μ.Α.Ο.Κ  κ. Γεωργαντά Βασίλη σχετικά με τον πρόγραμμα και την προκήρυξη του πανελλήνιου πρωταθλήματος motocross για το 2019, μα είπε πως σύσσωμος ο σύλλογος, αθλητές και μέλη είναι κάθετα αντίθετοι.

Δεν ερωτήθηκαν ποτέ σαν ενεργό σωματείο για τις αλλαγές, ούτε προφορικά αλλά ούτε και επίσημα απο κάποιο μέλος της ομοσπονδίας αλλά ούτε απο την επιτροπή. Εν ολίγοις (κάποιοι) αποφάσισαν μόνοι τους. Εκτός αυτού ο τρόπος διεξαγωγής των αγώνων θα είναι και επικίνδυνος.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την ακριβή επιστολή που εστάλη απο το σωματείο στους αρμόδιους (επιτροπή motocross – Α.ΜΟΤ.Ο.Ε), περιμένοντας απάντηση.

Αγαπητοί Κύριοι της Επιτροπής διεξαγωγής του πρωταθλήματος Motocross, της ΑΜΟΤΟΕ καθώς και αγαπητοί Κύριοι του Δ.Σ. της ΑΜΟΤΟΕ. Παίρνω το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σας μέσω αυτού του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το θέμα που αφορά στις αλλαγές του τρόπου διαξαγωγής των αγώνων του πρωταθλήματος Motocross. Δε γνωρίζω πως, τι, που και πότε συζητήθηκαν αυτές οι αλλαγές, αλλά σας επισημαίνω πως το σωματείο μας δεν ρωτήθηκε, ούτε το συζήτησε με κάποιον από την επιτροπή. Σε συζήτηση με τους αθλητές μας καθώς και με αθλητές διαφόρων σωματείων, ειπώθηκε πως οι αλλαγές μόνο αναστάτωη μπορεί να φέρουν και ίσως και μεγαλύτερη επικινδυνότητα στο άθλημά μας. Όσον αφορά το θέαμα και τους χορηγούς είναι σίγουρα εντελώς άλλη συζήτηση και μία μεγάλη πονεμένη ιστορία. Σας παρακαλούμε λοιπόν να αποσύρετε τις αλλαγές και αφού γίνει σωστή διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους τότε να αποφασιστεί εάν και πότε θα ισχύσουν. Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία και ευελπιστώ σ’ ένα καλό αποτέλεσμα για όλους μας.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Μ.Α.Ο.Κ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.