ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2015

Η ΛΑΜΣ σας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 θα πραγματοποιήσει την κοπή πίτας για το τμήμα μοτοσικλέτας. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει enduro βόλτα με αρχή και τέλος την πίστα καρτ Σερρών. Στον ίδιο χώρο, όπου βρίσκονται και τα γραφεία της λέσχης, θα τελεστεί η απονομή των νικητών του Πανσερραϊκού Επάθλου και η βράβευση των διακριθέντων αθλητών της λέσχης στην μοτοσικλέτας για το 2014.

  Με εκτίμηση

 Γραμματεία Λ.Α.Μ.Σ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.