Άλλη μια αγωνιστική χρόνια έφτασε στο τέλος για τα πανελλήνια πρωταθλήματα enduro και motocross για την ομάδα Honda Redriders Greece. Μια χρόνια που η ομάδα μας είχε καλές παρουσίες και έδειξε ότι έχει στον χορό των αγώνων πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross ο Παναγιώτης Παπίλας αν και δε ξεκίνησε δυνατά τη χρόνια, κατάφερε στο τέλος να βγει 3ος στην κατηγορία mx2.

Το ίδιο έκανε και ο Κώστας Γκόσκινος που δε μπόρεσε να μπει μέσα στον ανταγωνισμό στην αρχή, αλλά στο τέλος ανέβασε ρυθμό και πήρε την 7η θέση στην κατηγορία mx open.

Τέλος ο Ζαχαριάς Χατζάκης έκανε το όνειρο του πραγματικότητα τρέχωντας για πρώτη φορά σε όλο το πρωτάθλημα motocross και έκλεισε μια ωραία χρόνια για αυτόν.

Στο πανελλήνιο εντουρο ο Βασίλης Σιαφαρίκας έκανε αυτό που ξέρει να κάνει εδώ και πολλά χρόνια κατακτώντας άλλο ένα πρωτάθλημα στην Ε3 και λόγο υποχρεώσεων άφησε λίγο πίσω την αγαπημένη του γενική που έχει κατακτήσει 12 φορές.

Ο Αρτέμης Σφηναρολάκης είχε κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις και παρόλο που ξεκίνησε δυνατά την χρόνια δε κατάφερε να συνεχίσει στο πρωτάθλημα.

Ο Λευτέρης Πανέτης είχε κάποιες ατυχίες μέσα στην χρόνια αλλά είχε καλές παρουσίες σε όσους αγώνες έτρεξε.

Ο Χρήστος Ραπτόπουλος στην πρώτη του χρόνια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα έδειξε καλά στοιχεία και σίγουρα θα πάει καλύτερα στην συνέχεια.

Σε μια χρόνια δύσκολη οικονομικά για όλους δε θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που για άλλη μια χρόνια μας στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις.

Όμιλος επιχειρήσεων Σαρακακης
Motoway
Motomarket
Crossx
Fmbracing
Ελαστικά intramoto
Amanatiadis group
Mx79
Zoomserie

Τέλος, θεωρούμε ότι ήταν μια καλή χρόνια για όλους μας, μιας και σε κάθε αγώνα καταφέρναμε να φεύγουμε υγιείς και όρθιοι από τους αγώνες.

Επίσης θα θέλαμε να δώσουμε όλη μας την συμπαράσταση στον Αλεξάνδρο Αλεξάκη και θα είμαστε σαν ομάδα όπου μας ζητηθεί ώστε να βοηθήσουμε στην αποκατάσταση του!!!!

Καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία και ραντεβού το 2019…

Honda Redriders Greece

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.