Δελτίο τύπου

Αυλαία σημειώθηκε και για το Πρωτάθλημα MOTO CROSS Νοτίου Ελλάδος, στην Χαλκίδα.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ στην μεγάλη κατηγορία (ΜΧ1) για δεύτερη φορά στην αθλητική του καριέρα στέφτηκε ο Βαλάντης Λαγούδης με KAWASAKI KXF 450 και χορηγούς (DK RACING PAPASTAMATIOU SHOP XIOS-BLUE STAR FERRIES), ένας αθόρυβος αθλητής  που προτιμά να κάνει αισθητή την παρουσία του μόνο στους αγωνιστικούς χώρους. Στον αγώνα αυτόν ο αθλητής του σωματείου «ΔΙΑΘΛΗΣΗ», κατέλαβε την Πρώτη θέση στο πρώτο σκέλος και την δεύτερη στο δεύτερο σκέλος με αποτέλεσμα να διευρύνει και την βαθμολογική απόσταση που τον χώριζε από τους διώκτες του.

Στην πολυπληθή ΜΧ OPEN, ο Ανέστης Χατζησταυρινός με ΥΑΜΑΗΑ YZF 450 και χορηγούς (ΜΥΛΩΝΙΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, ΜΟΤΟ ALFA GAS, Enzzo de Cuba, Tas), από τους λίγους αθλητές που παρότι δεν κάνει πρωταθλητισμό είναι πάντα αγωνιστικά  παρών σε όλα τα αθλητικά δρώμενα, κατέλαβε την 19η θέση στον αγώνα απολαμβάνοντας το χόμπι του με τον καλύτερο τρόπο.

Μεγάλη έκπληξη για όλους ήταν και το ντεμπούτο σε αγώνες του μικρού αθλητή του σωματείου, Ταμβάκου Χρήστου, με ΚΤΜ 65 και χορηγούς (ΤΑΜΒΑΚΟΣ ΑΝΤ/ΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ-MADNESS MOTO ), ο οποίος στην πρώτη του συμμετοχή σε αγώνες κατέλαβε την 5η θέση και στα δυο σκέλη και ανέβηκε στο βάθρο, αφού ο πατέρας του και μέντορας του, του έδωσε τις σωστές βάσεις για να εξασφαλίσει  ένα μέλλον λαμπρό.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η μικρή κατηγορία στην οποία συμμετείχε φέτος, ήταν άκρως ανταγωνιστική καθότι ο τίτλος κρίθηκε στο νήμα για αρκετούς ταλαντούχους αθλητές που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσουν, ανεβάζοντας τα επόμενα χρόνια τον πήχη και ως εκ τούτου και το ίδιο το άθλημα..

ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. (Δικυκλιστικό Αθλητικό Σωματείο Ηλείας)

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.