Η πίστα motocross του Πλατάνου Αρχαίας Ολυμπίας, ανανεωμένη και βελτιωμένη με τις ¨πινελιές¨ εμπειρίας του Στέλιου Χριστοδούλου και Πολ Νικολάου είναι έτοιμη να υποδεχτεί από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο τους αθλητές motocross για απολαυστικές προπονήσεις και προετοιμασία, ενόψει του 3ου αγώνα motocross του Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί από την Α.Ο.Λ.Μ.Ο. στις 31 Αυγούστου.
Το ωράριο λειτουργίας της πίστας θα είναι Σάββατο 17:30-21:00, Κυριακή 9:00-14:00 & 17:30-21:00 και Τετάρτη 17:30 – 21:00.

πιστα Α.Ο.Λ.Μ.Ο

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.