Αναβολή λόγω καιρού.

logo1

Το Φιλικό Enduro Off Road Team της Κυριακής αναβάλλεται λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων στην περιοχή και δυνατών βροχοπτώσεων.

Με γνώμονα την ασφάλεια αλλά και την διασκέδαση των συμμετεχόντων και με βαρύ το αίσθημα ευθύνης, είμαστε υποχρεωμένοι να αναβάλουμε το γεγονός καθώς παρόλα τα μέτρα ασφαλείας που έχουμε οργανώσει (2 ασθενοφόρα, οχήματα 4Χ4, 6 σκούπες και 20 Σαμαρείτες) θεωρούμε ότι δεν μπορούμε να τα βάλουμε κόντρα στη Φύση και τις εκπλήξεις της. Άλλωστε, και ο παράγοντας «ευχαρίστηση» θα μειωθεί στο ελάχιστο κάτι που δεν είναι στους στόχους μας.

Η νέα προβλεπόμενη ημερομηνία είναι για τις αρχές Φεβρουαρίου (7 ή 14).

Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση αλλά θεωρούμε την ασφάλεια πάνω από όλα.

Θα επανέλθουμε δριμύτεροι ώστε να το ευχαριστηθούμε όλοι στο έπακρο!

Το Φιλικό Enduro Off Road Team στηρίζουν το Emporio Carrer, το EMC KTM Οικονόμου, η Extra Products, η SWM, η My-Track, το Papanikolakis Moto, το GRC Power Factory, η Michelin, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

Περισσότερες πληροφορίες συμμετοχές στα: www.offroadteam.grwww.dirtbike.gr

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.