Η ΑΜΛΕΧ, Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Χαλκίδας, υπο την αιγιδα της ΑΜΟΤΟΕ,  διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το  Σαββατοκύριακο 7-8/3/15 τον 1ο Αγώνα Motocross Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2015.

cover

Η οργανωτική ομάδα, παρά τα προβλήματα που υπήρξαν λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών και του περιορισμένου χρόνου που διέθετε, έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια ώστε οι αγώνες αυτοί, αγωνιστικά να είναι άρτιοι, δίκαιοι προς ολους τους αθλητές, ασφαλείς και όσο το δυνατότερο πληρέστεροι σε όλα τα επίπεδα.

 • Αποτελέσματα του αγώνα εδώ: http://www.amlex.gr/races/mx/mx2015/mx2015-results
 • Φωτογραφίες από τις ιστοσελίδες των χορηγών επικοινωνίας και το www.amlex.gr

Η ΑΜΛΕΧ αποσκοπώντας στην μεγαλύτερη προσέλευση επισκεπτών απ όλη την Ελλάδα στην πόλη μας και ενδυνάμωση των Πανελληνίων αγώνων Motocross του Σ/Κου 7-8 Μαρτίου, στην πίστα της Χαλκίδας παράλληλα διοργάνωσε:

 • Τετάρτη 4 Μαρτίου, ώρα 18:00 – ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΡΙΤΩΝ MOTOCROSS, στην Χαλκίδα, στο χώρο της ΑΜΛΕΧ.
 • Παρασκευη 6 Μαρτιου, ώρα 17:00 – Επαναληπτικό Σεμινάριο Αγωνοδικών και Αλυταρχών Motocross – ΑΜΟΤΟΕ, στην Χαλκίδα, στο χωρο της ΑΜΛΕΧ
 • Σάββατο 7 Μαρτίου 2015, η ΑΜΛΕΧ φιλοξένησε την εκδήλωση «Απονομές Πρωταθλημάτων 2014» της ΑΜΟΤΟΕ, Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας ΚΑΙ τους Πρωταθλητές Ελλάδας 2014, ώρα 19:00 στη Χαλκίδα στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, οπου εγιναν απονομές στα παρακάτω Πρωταθλήματα.
  • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2014
  • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2014
  • Πρωτάθλημα Motocross Νοτίου Ελλάδος 2014

Περίπου 2000 φανατικοί επισκέπτες βρέθηκαν το 2ημερο στην πίστα Motocross της πόλης μας, αγνοώντας τις άσχημες καιρικές συνθήκες, ξαφνιαζοντας μας ευχαριστα και παρακολούθησαν τις μεγάλες μάχες και τον προσωπικό αγώνα του κάθε αθλητή με το δύσκολο λασπερο τεραίν της πίστας.

Ελπίζουμε ότι η προσπάθειά μας αυτή ικανοποίησε όλους τους συμμετέχοντες σε αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες μέρες και καιρούς που διανύουμε.

Η οργανωτική ομάδα θα ήθελε να ευχαριστήσει ΟΛΟΥΣ όσους στηριξαν με την παρουσια τους τον αγωνα της πολης μας, τους συμμετέχοντες αθλητές, τις ομάδες και τους μηχανικούς τους, και ιδιαίτερα:

 • τις εταιρείες του Χώρου για την στήριξη τους: Motoway – Καπρανης, λιπαντικά Belray, RK, sbs, ΚΤΜ Ηellas και τους τοπικούς ΜΙΜΙΚΟΣ Μοtorshop – KTM, ΚΑΤΕΒΑΣ – Kymco – ΥΑΜΑΗΑ
 • τους επαγγελματίες της Χαλκιδας: Πασχαλίδης Παυλος – Ανταλλακτικά μότο, Pop art – Ειδη κομμωτικής, ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ summer club, PASSAGIO cafe, Negro cafe, ΚΑΛΦΑ ΚΩΣΤΑ Χωματουργικές εργασίες, Αφοι ΚΕΜΑΝΕ Κατασκευές Αλουμινίου-Σιδήρου, Microchip, Κριματογλου Μηνά και Λεμπέσης Wooden Villas – Γερανομεταφορική
 • την Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας, τον Δήμο Χαλκίδας και ειδικότερα τους οργανισμούς του, την ΔΑΕΠΕΧ, ΔΟΠΠΑΧ και ΔΟΑΠΠΕΧ, την Αστυνομική Δ/νση και Τμήμα Ταξης Χαλκίδας, Πυροσβεστικό Σώμα , το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Χαλκίδας, Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, τον Γιατρό της INTERSALONICA και το προσωπικο των ασθενοφόρων, ΙRONTEAM – ΧΡΟΝΟΜΈΤΡΗΣΗ, τη REDBULL για τίς υπηρεσίες τους
 • τα μέλη και φίλους της ΑΜΛΕΧ για τη βοήθεια τους
 • την ΑΜΟΤΟΕ, Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας για την συνεχή βοήθεια και συνεισφορά τους στους αγώνες
 • και τέλος, τους χορηγούς επικοινωνίας: amotoe.gr, mxin.gr, περιοδικό ΜΟΤΟ, BikerSpirit.net,mrbike, enduro.gr, enduro fighter, motorsite.gr, bikeit.gr, offroadteam.gr, mototriti.gr και τα τοπικά Home radio 89,1, τα νέα της Χαλκίδας, Δυνατά & Αθλητικα

Καλή συνέχεια!
Η Οργανωτική Ομάδα της Α.Μ.ΛΕ.Χαλκίδας

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.