Ο Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Σκύδρας πραγματοποίησε με επιτυχία την 1η Φιλική Συνάντηση CROSS-ENDURO στις ανανεωμένες πίστες στην περιοχή Τούμπα στη Σκύδρα.

23843614_10212300290275815_5650534559279251187_n

Οι συμμετοχές των αγωνιζόμενων ξεπέρασαν τις 90 και η προσέλευση των επισκεπτών ήταν πέραν κάθε προσδοκίας, και επειδή τα σπουδαία πράγματα είναι αποτέλεσμα συνεργασιών και ομαδικής εργασίας δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε την Δήμαρχο Σκύδρας και την δημοτική αρχή, τους χορηγούς μας, τους συμμετέχοντες και τους πολυάριθμους θεατές.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με πιο υψηλούς στόχους.

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.