Δελτίο τύπου A.L.M.S.I. Αθλητική Λέσχη Μηχανοκίνητων Σπορ Ιωαννίνων. 

Προς : ΑΜΟΤΟΕ
Θέμα : Ακύρωση, 4ο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Scramble Δυτικής Μακεδονίας 2018

Το αθλητικό σωματείο μας προχωρεί στην ακύρωση του 4ου αγώνα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble Δυτικής Μακεδονίας 2018 για τους εξής λογούς.

Στην προκήρυξη από την ΑΜΟΤΟΕ πριν λίγων ημερών για το πρωτάθλημα motocross Β. Ελλάδας που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα η ημερομηνία συμπίπτει με τον δικό μας αγώνα που ήταν προγραμματισμένος στα Ιωάννινα στις 21/10/2018. Για αυτό τον λόγο επισημάνουμε ότι θα έχουμε μειωμένες συμμετοχές και από τις περιοχές της Ηπείρου, καθώς όλοι μας γνωρίζουμε ότι στα scramble συμμετέχουν αναβάτες από τον χώρο του motocross και enburo.

Τρεις μήνες πριν το τέλος του 2018 θα έπρεπε να ανακοινωθεί το πρόγραμμα αγώνων για το 2019 και όχι το πρωτάθλημα Β. Ελλάδας και συγκεκριμένα σε ίδιες ημερομηνίες με άλλους παρόμοιους αγώνες σε κοντινές περιοχές. Ήδη ο θεσμός scramble Δυτικής Μακεδονίας είναι αποδυναμωμένος σε συμμετοχές, και με αυτή την κίνηση θεωρούμε ότι αποδυναμώνεται ακόμα περισσότερο.

Το αθλητικό σωματείο μας είναι η πρώτη χρονιά που είναι κάτω από την στέγη τις ΑΜΟΤΟΕ. Σε λίγο χρονικό διάστημα μαζέψαμε 17 αθλητές, από τους οποίους οι 15 είναι ενεργοί το 2018, στηρίζουμε τους αγώνες στην γύρω περιοχή, σε τρεις αγώνες ήμασταν συνδιοργανωτές και οργανωτές στο Grazy Mad Games 2018 και είχαμε σε κάθε αγώνα 10 αθλητές περίπου. Θα θέλαμε να στηρίξουμε και άλλους αγώνες αλλά δυστυχώς το αργοπορημένο πρόγραμμα αγώνων από την ομοσπονδία δεν μας επιτρέπει σε εμάς και τους αγωνιζόμενους να μπορούμε να προγραμματίσουμε σωστά την επόμενη κίνηση.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Αρλέτος Θεόδωρος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.