Μετά απο την χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του σωματείου μας, σας ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά την ημερομηνία της 4η εντουροβόλτας Ωρωπού, Κυριακή 11-12-2016,  φέτος θα λασποθούμε λίγο παραπάνω !!!!!!.

Επίσης στα πλαίσια της εντουροβόλτας αποφασίστηκε οτι η εκδήλωση θα είναι όσο ποιο λιτή γίνεται, όποια καταστήματα θέλουν να εκθέσουν τα προιόντα τους θα είναι δωρεάν, και εάν θέλουν να ενισχύσουν το αφήνουμε σε αυτούς, όσοι θέλουν να μπουν στο αφισάκι και στα διάφορα διαφημιστικά, π.χ. νούμερα, μπλουζάκια κτλ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την λέσχη. Τα κόστη θα είναι χαμηλά !!!

Επίσης αποφασίστηκε ότι το μεγαλύτερο μέρος των καθαρών εσόδων μας θα διατεθεί στην στήριξη αθλητών του χώρου, ώστε η οικονομική σας ενίσχυση να είναι πραγματική ενίσχυση του enduro, όποιο κατάστημα θέλει να μας ενισχύσει υλικά η χρηματικά θα είναι ευπρόσδεκτο !!!

Αποφασίστηκε επίσης οτι το σωματείο απο εδώ και στο εξής θα παροτρύνει τα μέλη και τους φίλους του να στηρίξουν με τις αγορές τους όσο το δυνατόν περισσότερο τα μαγαζιά που στηρίζουν με οποιοδήποτε τρόπο τους αγώνες.

Έχουμε μπει τα τελευταία χρόνια τα σωματεία σε μια άτυπη φιλική κόντρα για το ποιος θα κάνει την καλύτερη εκδήλωση, εμείς πρώτοι φεύγουμε από αυτό το τριπ, και παραμένουμε στον αρχικό σκοπό μιας εντουροβόλτας, που για εμάς είναι να αναδείξουμε το άθλημα, να φιλοξενήσουμε τους φίλους μας, και να τους δείξουμε τα μονοπάτια μας. Χρειαζόμαστε την οικονομική σας ενίσχυση για να καλύψουμε τα έξοδα της χρονιάς (φέτος ακόμα ποιο πολύ). Δεν βλέπουμε τον λόγο να κάνουμε μια υπερπαραγωγή. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κάνουμε μια καλή και ασφαλή διοργάνωση.

Σας ευχαριστούμε το Δ.Σ. του συλλόγου.

logo-almo

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.