Η YAMAHA ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ MX TEAM δεν θα λάβει μέρος στον 4ο αγώνα, καθώς και στους υπόλοιπους αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος motocross, λόγω σοβαρού τραυματισμού του αθλητή της Γιάννη Τουρατζίδη.

Ο Γιάννης Τουρατζίδης μετά από μια πτώση που είχε στον πρώτο αγώνα του βαλκανικού πρωταθλήματος, υπέστη ένα σοβαρό τραυματισμό στον αριστερό του ώμο. Μετά από δύο βδομάδες συνεχούς φυσιοθεραπείας και ιατρικής παρακολούθησης έλαβε μέρος στο 3ο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος motocross στα Γιαννιτσά, αλλά παρά τις προσπάθειες του, ο έντονος πόνος τον εμπόδισε να αποδώσει το εκατό τις εκατό των δυνατοτήτων του. Ο αθλητής μας θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση το Σάββατο 14 Απριλίου και εξαιτίας της αποθεραπείας που θα ακολουθήσει δεν θα έχει την δυνατότητα να ακολουθήσει το υπόλοιπο πρωτάθλημα.

Η YAMAHA ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ MX TEAM και ο οδηγός της Γιάννης Τουρατζίδης θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από όλους τους χορηγούς και τα άτομα που έχουν σταθεί τόσο καιρό δίπλα μας γιατί δεν καταφέραμε να εκπληρώσουμε τους φετινούς μας στόχους.

Μετά την ανάρρωση του αθλητή θα ξεκινήσουμε εκ νέου την προετοιμασία για μια καλύτερη εμφάνιση στο επόμενο πρωτάθλημα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας: YAMAHA ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, INTRAMOTO, MOTO MARKET, EXTRA PRODUCT TASOULIS, FMB RACING, CROSS X, BLE KATSAROLAKIA, SIX DAYS, PERI BODY, TATTOO, ENDURO FIGHTER, SUPERMOTOSHOP.

YAMAHA ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ MX TEAM

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.