ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποτελέσματα ερωτηματολογίου.

logo Serres offroad premio

Όπως θα θυμάστε όλοι όσοι παραβρεθήκατε στην εκδήλωση των απονομών του Serres Offroad Premio 2016, συμπληρώθηκε απ’όλους σχεδόν τους αναβάτες ένα ερωτηματολόγιο που ζητούσε την γνώμη τους για το έπαθλό μας.Μελετήσαμε προσεκτικά τις απαντήσεις και τις προτάσεις όλων των αναβατών και θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους για τα συμπεράσματά μας.

Καταρχήν κατά ένα συντριπτικό ποσοστό, που αγγίζει το 100%, οι αναβάτες έγραψαν πως είναι απολύτως ευχαριστημένοι από την ποιότητα της οργάνωσης, την αξιοπιστία και την αμεσότητα των αποτελεσμάτων και από την συμπεριφορά των οργανωτών. Το πρώτο αυτό συμπέρασμα μας κάνει ιδιαιτέρως χαρούμενους διότι οι κόποι μας πιάσανε τόπο. Ταυτόχρονα μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης για το Serres
Offroad Premio του 2017. Θέλουμε λοιπόν να υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και το ίδιο κέφι και την επόμενη χρονιά.

Επίσης πάρα πολύ μεγάλο ήταν το ποσοστό των αναβατών που δήλωσε ότι θα συμμετέχει στο θεσμό μας και την επόμενη χρονιά. Θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα τους αντιμετωπίσουμε με την ίδια προσοχή και την ίδια σοβαρότητα.

Μερικοί αναβάτες μας είπαν ότι θα προτιμούσαν πιο «σφιχτές» απλές διαδρομές. Θα θέλαμε να σας πούμε πως κάθε φορά προσπαθούμε να σχεδιάσουμε έναν αγώνα που θα ικανοποιήσει τον έμπειρο αναβάτη και ταυτόχρονα θα είναι προσιτός και στον νεότερο ή λιγότερο έμπειρο. Σε κάθε περίπτωση όμως, για την επόμενη χρονιά, θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται στην χρυσή τομή μεταξύ των διαφόρων επιπέδων των αναβατών.

Όλοι οι αναβάτες εκφράστηκαν θετικά για την ποιότητα των ειδικών διαδρομών, αρκετοί όμως μας ζήτησαν μεγαλύτερες ειδικές διαδρομές. Αυτή θα είναι και η πρώτη αλλαγή που θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε στους αγώνες της επόμενης χρονιάς. Όπως ξέρετε όλοι, μεγαλύτερες ειδικές σημαίνει και περισσότερα έξοδα. Πιστεύουμε όμως ότι οι χορηγοί μας θα σταθούν και πάλι δίπλα μας και θα μας βοηθήσουν να ανταπεξέλθουμε.

Το βασικότερο, αν όχι το μοναδικό, μας κίνητρο είναι ο σεβασμός που εισπράξαμε από τους αγωνιζόμενους και τις ομάδες τους. Και όπως είναι γνωστό, ο σεβασμός κερδίζεται. Προσπαθήσαμε να έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας και τα αφτιά μας για να βλέπουμε τις απαιτήσεις και να ακούμε τις παρατηρήσεις των αναβατών. Απαιτήσαμε συνέπεια και φανήκαμε αυστηροί στην τήρηση κανονισμών, ωραρίων και απόδοσης ποινών. Δεν ακούσαμε όμως παράπονα γιατί προσπαθήσαμε να τηρήσουμε τις υποσχέσεις μας σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο. Το Serres Offroad Premio του 2016 ήταν μια ζωντανή απόδειξη ότι πετυχημένοι αγώνες διοργανώνονται μόνο όταν μεταξύ αγωνιζομένων, διοργανωτών και χορηγών υπάρχει απόλυτη ειλικρίνεια, αναγνώριση του κόπου και πραγματικός σεβασμός. Στην ουσία λοιπόν δεν οργανώσαμε, αλλά συνδιοργανώσαμε με όλους τους εμπλεκόμενους ένα πετυχημένο έπαθλο.

Σας ευχαριστούμε όλους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας, υπό τους ίδιους όρους, την επόμενη χρονιά.

Με εκτίμηση
ΛΑΜΣ

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.