ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΕΠΑΘΛΟ 2014

3ος ΑΓΩΝΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 14 Δεκεμβρίου 2014 δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών. Ιδιαίτερα οι έντονες βροχές των τελευταίων ημερών καθιστούν αδύνατη την οργάνωση και την προετοιμασία του αγώνα. Η λέσχη σύντομα θα ανακοινώσει τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.